Now Reading
Marile regrete ale lui Will Smith: „Am încercat să redescopăr asta”

Marile regrete ale lui Will Smith: „Am încercat să redescopăr asta”

Will Smith, dublu rol în "Gemini Man"

Will Smith a devenit celebru prin rolurile sale de „the good guy” în filme precum „Bad Boys” sau „Independence Day”. La finalul anului trecut, cel mai recent film al său, „Gemini Man” a intrat în cinematografe, unde joacă dublu rol: Will Smith la 51 de ani și Will Smith la 23 de ani. Unul bun, altul rău.

În acest context, actorul a vorbit de curând într-un interviu despre perioada tinereții și lucrurile cărora le duce dorul.

Will Smith, „prizonierul succesului”

În tinerețe, Will Smith avea anumite calități mult mai pregnante, iar cu trecerea timpului, succesul i-a creat un confort din care îi este greu să mai iasă, aspect recunoscut de actorul american.

„La vârsta aceea eram foarte ambiţios, îndrăzneţ şi agresiv şi aceste aşa-zise calităţi îţi dau o putere enormă. Cred că, mai degrabă, mi-aş cere nişte sfaturi despre cum să ajung să am din nou acele atribute. În ultimii ani, m-am simţit prizonierul succesului, dar duc o luptă să redevin acel Will Smith suficient de îndrăzneţ ca să pot face lucruri pe care le făceam doar în tinereţe. Caut acel spirit în mine pentru a sparge limitele pe care succesul mi le-a impus”, a declarat Will Smith, potrivit OK Magazine.

Will Smith: „Am tot încercat să redescopăr în mine libertatea sinelui meu mai tânăr”

Will Smith încearcă să se redescopere, motiv pentru care a încercat diverse activități extreme.

„Când aveam vreo 23 de ani, habar n-aveam ce înseamnă visurile măreţe, nu ştiam ce vreau să fac şi naivitatea aia îmi dădea un soi de nepăsare minunată, iar în aceşti ani am tot încercat să redescopăr în mine libertatea sinelui meu mai tânăr. Anul trecut, de ziua mea, am făcut bungee jumping din elicopter deasupra Marelui Canion. Poate părea riscant, dar uitasem cum e să ai astfel de senzaţii, voiam să fiu din nou liber”, a dezvăluit actorul american, potrivit sursei citate.

Will Smith în "Hancock" (2008)
Will Smith în „Hancock” (2008)

Cine este Will Smith

Will Smith a devenit cunoscut în 1990, în cadrul serialului „The Fresh Prince of Bel Air”. În vârstă de 51 de ani, actorul a cochetat și cu muzical, iar de-a lungul timpului, a bifat peste 80 de apariții în filme și seriale. Printre cele mai cunoscute producții din distribuția cărora a făcut parte se numără: „Bad Boys” (1995, 2003, 2020), „Independence Day” (1996), „Men in Black” (1997, 2000, 2012), „Enemy of State” (1998), „Ali” (2002), „I, Robot” (2004), „Hitch” (2005), „Hancock” (2008), „Focus” (2015), „Suicide Squad” (2016), „The Pursuit of Happyness” (2006), „I Am Legend” (2007).

Will Smith formează un cuplu cu Jada Pinkett Smith din 1995. Doi ani mai târziu s-au căsătorit și au împreună doi copii. Înainte de Jada, Will a fost căsătorit timp de 3 ani cu Shereee Fletcher, în perioada 1992-1995. De asemenea, a mai avut idile cu modelul Tyra Banks și cu actrița Garcelle Beauvais.

Will Smith, în "I Am Legend" (2008)
Will Smith, în „I Am Legend” (2007)
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top