Now Reading
Marii miliardari și-au crescut averile pe timpul pandemiei. Cifrele vorbesc de la sine: Jeff Bezos și Elon Musk, în capul listei

Marii miliardari și-au crescut averile pe timpul pandemiei. Cifrele vorbesc de la sine: Jeff Bezos și Elon Musk, în capul listei

Pandemia de coronavirus a devastat unii oameni, iar pe alții, i-au propulsat. Adaptabilitatea este cartea câștigătoare în acest context, pe de care Jeff Bezos, fondatorul Amazon și Elon Musk, constructorul de automobile electrice Tesla au știut să profite. 

Averea cumulată a miliardarilor americani, printre care Jeff Bezos și Elon Musk, a crescut cu aproape 10% în perioada pandemiei de coronavirus. Această creștere s-a petrecut în contextul în care 26,5 milioane de americani disperați au solicitat indeminații de șomaj în ultimele 5 săptămâni, transmite Reuters.

Printre marii jucători din domeniul digital care a cunoscut o creștere fulminantă se numără aplicația Zoom, după ce oamenii au fost nevoiți să utilizeze aplicații de videoconferințe, în scop de serviciu, hobby sau socializare.

Eric Yuan, fondatorul Zoom / Foto: Reuters – Carlo Allegri

Jeff Bezos, Elon Musk și Eric Yuan, în capul listei

În perioada 1 ianuarie – 10 aprilie 2020, 34 dintre cei mai bogați miliardari au înregistrat creșteri ale averilor nete cu zeci de milioane de dolari, se arată în raportul prezentat de Institute for Policy Studies (IPS).

Astfel, averile nete a 8 dintre miliardari au crescut cu câte un miliard de dolari. Printre aceștia, Jeff Bezos – fondatorul Amazon, Elon Musk – fondatorul Tesla, Eric Yuan – fondatorul Zoom Video Communications.

În ultimul deceniu, averea cumulată a miliardarilor americani a crescut cu peste 80%, se mai arată în raportul IPS.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top