Now Reading
Marian Drăgulescu surprinde după amânarea Olimpiadei: „Aș fi fost nepregătit”

Marian Drăgulescu surprinde după amânarea Olimpiadei: „Aș fi fost nepregătit”

Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu nu regretă faptul că Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au amânat. Dacă evenimentul sportiv ar fi avut loc potrivit calendarului stabilit, în vara anului 2020, cel mai probabil, Drăgulescu n-ar fi oferit cel mai bun randament. 

Marian Drăgulescu, singurul gimnast român calificat la Olimpiada de la Tokyo și-a exprimat mulțumirea cu privire la amânarea evenimentului sportiv la Digi Sport.

„Sunt OK psihic că s-au amânat Jocurile Olimpice pentru la anul. Nu mi-ar fi plăcut să se organizeze anul acesta. Aș fi ajuns nepregătit, neavând competiții înainte, fără să mă antrenez într-o sală de gimnastică (…) Acasă îmi păstrez tonusul, mobilitatea, îmi mențin greutatea cu alimentație sănătoasă, ca să nu pornesc de la 0 după pandemie”, a declarat Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu va avea 40 de ani la Jocurile Olimpice 2021

Veteranul în vârstă de 39 de ani crede că în 2021 va fi perfect apt pentru a face o figură frumoasă în Japonia.

„Un an e suficient ca să mă pot pregăti. În a doua parte a anului poate va fi și Campionatul European de gimnastică. În trei luni și jumătate pot ajunge într-o formă bună pentru competiție. Ies o dată pe săptămână la cel mai apropiat magazin, sunt izolat, ies cu mască și mănuși, nu vreau să ating nimic, e contagios virusul, mă spăl ca la carte 20 de secunde pe mâini”, a completat Marian Drăgulescu pentru sursa citată.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate

Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, a solicitat Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) amânarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, programate inițiat pentru data de 24 iulie.

Decizia guvernului nipon a luat decizia după ce mai multe state au anunțat că vor boicota competiția. Până acum câteva zile, japonezii au susținut ferm că nu sunt de acord cu amânarea.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top