Now Reading
Marian Drăgulescu surprinde după amânarea Olimpiadei: „Aș fi fost nepregătit”

Marian Drăgulescu surprinde după amânarea Olimpiadei: „Aș fi fost nepregătit”

Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu nu regretă faptul că Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au amânat. Dacă evenimentul sportiv ar fi avut loc potrivit calendarului stabilit, în vara anului 2020, cel mai probabil, Drăgulescu n-ar fi oferit cel mai bun randament. 

Marian Drăgulescu, singurul gimnast român calificat la Olimpiada de la Tokyo și-a exprimat mulțumirea cu privire la amânarea evenimentului sportiv la Digi Sport.

„Sunt OK psihic că s-au amânat Jocurile Olimpice pentru la anul. Nu mi-ar fi plăcut să se organizeze anul acesta. Aș fi ajuns nepregătit, neavând competiții înainte, fără să mă antrenez într-o sală de gimnastică (…) Acasă îmi păstrez tonusul, mobilitatea, îmi mențin greutatea cu alimentație sănătoasă, ca să nu pornesc de la 0 după pandemie”, a declarat Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu va avea 40 de ani la Jocurile Olimpice 2021

Veteranul în vârstă de 39 de ani crede că în 2021 va fi perfect apt pentru a face o figură frumoasă în Japonia.

„Un an e suficient ca să mă pot pregăti. În a doua parte a anului poate va fi și Campionatul European de gimnastică. În trei luni și jumătate pot ajunge într-o formă bună pentru competiție. Ies o dată pe săptămână la cel mai apropiat magazin, sunt izolat, ies cu mască și mănuși, nu vreau să ating nimic, e contagios virusul, mă spăl ca la carte 20 de secunde pe mâini”, a completat Marian Drăgulescu pentru sursa citată.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate

Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, a solicitat Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) amânarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, programate inițiat pentru data de 24 iulie.

Decizia guvernului nipon a luat decizia după ce mai multe state au anunțat că vor boicota competiția. Până acum câteva zile, japonezii au susținut ferm că nu sunt de acord cu amânarea.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top