Now Reading
Marea transformare a lui Badr Hari. Cum arăta la începutul carierei [GALERIE FOTO]

Marea transformare a lui Badr Hari. Cum arăta la începutul carierei [GALERIE FOTO]

Badr Hari

Badr Hari este unul dintre cei mai controversați sportivi din istorie. Cariera sa a cunoscut mai multe suișuri și coborâșuri, precum și aspectul său fizic. 

Badr Hari a devenit cunoscut în circuitul K-1, care a făcut senzație din 1993 până în 2013. Marocanul nu a reușit să câștige vreodată turneul, dar s-a poziționat ca unul dintre cei mai importanți luptători din lume. În vârstă de 35 de ani, Hari este în cea mai bună formă fizică din carieră. La 1.98 cm înălțime, a ajuns la 111 kilograme. Atât cântărea Hari în ultima luptă, disputată împotriva lui Rico Verhoeven.

Cum arată acum Badr Hari [GALERIE FOTO]

Badr Hari, „slăbănogul din curtea școlii”

Badr Hari a cunoscut transformări majore din punct de vedere fizic, de-a lungul carierei sale. La început, când încă era minor, marocanul avea un trup care nu ți-ar fi transmis că este luptător și nici măcar sportiv. Avea mai degrabă un trup de baschetbalist. Cocoșat și uscățiv, la peste 1.95 cm înălțime, în 2003, cântărea între 75 și 80 de kilograme. Asta nu l-a descurajat să se lupte cu greii din circuit, precum Alexey Ignashov, Stefan Leko, Peter Graham, iar mai târziu, Semmy Schilt sau Peter Aerts.

Cum arăta Badr Hari la începutul carierei

În perioada sa de glorie, perioada 2007 – 2010 s-au putut observa mari îmbunătățiri la fizicul lui Badr Hari. La acea vreme, cântărea în jur de 100 de kilograme, un mare atu în luptele cu adversari precum Remy Bonjasky, Semmy Schilt sau Alistair Overeem.

Badr Hari în 2007, la 94 de kilograme
Badr Hari în 2007, la 94 de kilograme
Badr Hari în 2008, la 104 kg
Badr Hari în 2008, la 104 kg

Din 2009-2010 până în prezent, Badr Hari a avut oscilații în greutate, dar mai ales, a formei fizice. Mai pufos sau mai striat, ectomorful/hardgainerul luptător a ajuns să cântărească peste 110 kilograme.

Badr Hari,

Badr Hari, un luptător controversat

Badr Hari nu a reușit să câștige vreodată piramida K-1, însă a ajuns de două ori în finală. Cunoscut pentru agresivitatea sa, în 2008 a fost descalificat, după un gest nesportiv în meciul cu Remy Bonjasky, iar în 2009 a fost învins de către Semmy Schilt.

În ceea ce privește viața sa extrasportivă. marocanul a stat 3 luni în închisoare, după ce a snopit în bătaie un om de afaceri, într-un club. Prima pagină a ziarelor din Olanda a ținut-o și pentru relația cu Estelle Cruyff, nepoata legendarului Johan Cruyff, fost jucător al celor de la Barcelona, plus alte scandaluri în care a fost implicat.

De asemenea, în repetate rânduri a fost acuzat că a folosit steroizi, iar substanțe interzise i-au fost găsite chiar în propria locuință. De-a lungul timpului, mai mulți specialiști l-au acuzat pe Hari că a utilizat steroizi; explicația – nu are cum să crească atât de spectaculos în masă musculară și mai ales, într-un timp atât de scurt, având în vedere geneticul și tipul de antrenament pe care-l urmează, special creat pentru un luptător și nu pentru un culturist.

Badr Hari, confruntare cu Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi se va lupta cu Badr Hari, pe data de 20 iunie, în cadrul galei Glory Kickboxing din Rotterdam. Anunțul confruntării dintre cei doi luptători vine în contextul în care, în ultimii ani, s-a tot discutat despre un posibil meci între luptătorul marocan și Cătălin Moroșanu.

Confruntarea dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va fi main event-ul galei din Olanda. „Mister Gentleman” va fi primul luptător român care va intra în ring cu controversatul sportiv marocan.

„Mă bucur că voi avea acest meci, am menționat deja că pentru anul acesta îmi doresc confruntări spectaculoase, printre care și acest meci! Este într-adevăr una dintre cele mai spectaculoase și mai importante confruntări pentru sportul de contact din România”, a declarat Benny Adegbuyi pentru Gazetă.

Benny Adegbuyi VS Badr Hari

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top