Manifest împotriva bărbaților îmbrăcați în rochie. Cătălin Botezatu, poziție fermă

Fondator & editor
Înjosirea simbolurilor masculine și a reperelor din industria modei au atins apogeul, aspect recunoscut de către cei mai cunoscuți specialiști în modă din România. Printre aceștia, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Cezar Ionașcu.
În ultimii ani, conceptul „politically correct” a făcut mai mult rău decât bine. Toleranța față de minoritățile sexuale s-a transformat în propagandă și astfel, tot felul de ciudățenii au început să se manifeste nestingherite. Printre acestea, transformarea bărbatului în femeie, o tendință de inversare a rolurilor în societate.
Fenomenul emasculării bărbatului, manifestat prin atitudine și mai ales stil vestimentar a luat amploare. Astfel, din ce în ce mai mulți bărbați, toți persoane publice, au început să apară îmbrăcați în femei la evenimente cu puternic impact mediatic.
Tirania minorității, în epoca lui „politically-bullshit-correct”
Inclsuv în România au început să apară astfel de personaje sinistre, de exemplu dansatorul Emil Rengle, căruia chiar și „capitala lui politically correct”, „America’s Got Talent” i-a dat cu tocurile și cu latexul în cap. În Statele Unite, exemplele sunt nenumărate, iar ceea ce în urmă cu zeci de ani era considerat în unanimitate penibil sau scandalos, astăzi este privit a fi ceva normal.
Nu care cumva să spui ceva de rău, că-ți sare în cap propaganda gay, care nu știe să facă diferența între toleranță și propagandă, între care există o linie extrem de fină, de prea multe ori nerespectată. A fi un bărbat transformat în femeie ajunge să fie drept ceva „cool”, asta transmite cultura americană, prin nenumărați reprezentanți. Printre aceștia, Sam Smith, care și-a făcut videoclipuri cu bărbați cu gesturi și haine de femeie.
Cătălin Botezatu: „Ne-am tâmpit!”
Despre moda bărbaților transformați în femeie a vorbit și Cătălin Botezatu, la Kanal D. În opinia creatorului de modă, nu tot ceea ce promovează Statele Unite ale Americii este și de luat în seamă. De exemplu, femei scunde și supradimensionate, cu un istoric pătat precum Kim Kardashian sau Nicki Minaj au ajuns să fie propulsate ca fashion iconuri, iar bărbații îmbrăcați în rochie, modele demne de urmat.
„Și ele (n.r. – Kim Kardashian, Nicki Minaj, Cardi B etc.) au fost umflate cu pompa (n.r. – supraevaluate) și ăia (n.r. – americanii) sunt imbecili. Bărbații au ajuns să poarte rochii și ne-am tâmpit! De ce nu l-ai adus pe iubitul tău în rochița roșie?”, a declarat Cătălin Botezatu.
Și Maurice Munteanu i-a dat dreptate lui Cătălin Botezatu, care a declarat că „sistemul de valori s-a întors cu susul în jos”.
Propaganda, efect negativ asupra copiilor
Pe marginea subiectului emasculării bărbatului modern am discutat și cu consilierul de imagine Cezar Ionașcu, într-un interviu pentru Femeide10.ro. Astfel, specialistul a subliniat efectele negative pe care le poate avea acest „trend” bolnav.
„Văd că au început să-și facă poze la panouri publice, panourile unor evenimente sociale. Păi da, dar copilul meu, care nu are discernământ până la 14 ani sau are discernământ prezumat, asimilează de bun. Un copil de 15 ani se uită pe canalele publice, pe Facebook și dacă cineva și-a făcut poză la panou, subliminalul lui asociază ideea de poză la panou cu un reprezentant, cu normalitate, cu exemplu public și-mi găsesc copilul îmbrăcat în pantaloni roz, mulați. Nu e de vină copilul. Și ce să fac? Mă duc la sursă și-i dau foc, la modul propriu. Cum? Prin cenzură, prin igienizare, prin luare de poziție, pentru că văd că nimeni nu a luat poziție. Toată lumea îi aplaudă, toată lumea le dă crezare”, a declarat Cezar Ionașcu.
Cezar Ionașcu: Marii designeri homosexuali s-au îmbrăcat toată viața în haine de bărbați
Bărbatul îmbrăcat în femeie este nenatural și penibil, iar o orientare sexuală mai „exotică” nu ar trebui să distrugă valorile masculine, aspect punctat și de către Cezar Ionașcu.
„Mi s-a replicat că am ceva cu homosexualii, dar sunt o persoană foarte deschisă. I-am studiat și pe Tom Ford, un homosexual de geniu și pe Valentino Garavani și pe prietenul lui, Giancarlo Giammetti, un cuplu de homosexuali care a vândut tot brand-ul Valentino cu 700 de milioane de dolari. Da, dar toată viața lor, oamenii ăștia s-au îmbrăcat în public în bărbat, nu în femeie. Eu am prieteni homosexuali. Sunt arhitecți, sunt doctori, sunt persoane publice, nu am nici cea mai mică problemă. Eu am o problemă cu emascularea, deci cu bărbatul tăiat din rădăcină”, a punctat specialistul în modă.
Fondator & editor