Now Reading
Mădălina Ghenea s-a cuplat cu un puști de 21 de ani. Lista foștilor iubiți cuprinde nume celebre (GALERIE FOTO)

Mădălina Ghenea s-a cuplat cu un puști de 21 de ani. Lista foștilor iubiți cuprinde nume celebre (GALERIE FOTO)

Decizie surprinzătoare pentru modelul Mădălina Ghenea (32 de ani), stabilit în Italia. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender s-a cuplat cu un puști în vârstă de 21 de ani.

După mai multe relații cu actori maturi, Mădălina Ghenea a trecut la un tânăr fotbalist, de la AS Roma, Nicolo Zaniolo. Sportivul s-a despărțit recent de Sara Scaperrotta. Potrivit presei din Italia, românca ar fi motivul.

 

Foștii iubiți ai Mădălinei Ghenea, cunoscuți în presă

 

Mădălina Ghenea locuiește în Italia de mai bine de 18 ani, vorbește fluent italiana și are un copil în vârstă de 3 ani, rezultat în urma relației cu omul de afaceri Matei Stratan. Lista idilelor Mădălinei Ghenea conține multe nume cunoscute în presă:

Dragoș Săvulescu – om de afaceri, fost investitor la Dinamo (2009-2011)

Leonardo DiCaprio – actor, regizor (2011)

Adrien Brody – actor, regizor (2011)

Gerard Butler – actor, regizor (2012-2013)

Michael Fassbender -actor (2014)

Lewis Hamilton – pilot de curse (2015)

Philipp Plein – designer (2016)

Matei Stratan – om de afaceri (2018-2020)

Leonardo Maria Del Vecchio – model (2020)

 

Mădălina Ghenea: „Aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum”

 

Mădălina Ghenea a mărturisit în social media că a luat „plasă” de mai multe ori în fostele relații și că nu i-ar părea rău dacă ar îmbătrâni singură, decât într-o relație nefericită.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare”, a transmis Ghenea.

Cea mai solidă relație a Mădălinei Ghenea a fost cea cu Matei Stratan, cu care a făcut și un copil. Despre fostul logodnic declara că este cel mai bun lucru din viața sa: „Am înțeles că el este alesul imediat”. Nu a ținut mult, iar totul s-a prăbușit.

 

Mădălina Ghenea (GALERIE FOTO)

 

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top