Now Reading
Mădălina Ghenea, fără inhibiții. A pozat sexy în fața camerei, într-un body minuscul (GALERIE FOTO)

Mădălina Ghenea, fără inhibiții. A pozat sexy în fața camerei, într-un body minuscul (GALERIE FOTO)

Mădălina Ghenea (33 de ani) continuă să impresioneze cu aparițiile sale inclusiv în timpul pandemiei de COVID-19. Actrița româncă stabilită în Italia a publicat o serie de imagini în care apare îmbrăcată cu un body provocator.

 

Mădălina Ghenea a respins presupusa relație cu Nicolo Zaniolo

 

În ultimele luni s-a discutat destul de mult despre relația Mădălinei Ghenea cu Nicolo Zaniolo, fotbalist în vârstă de 21 de ani, de la AS Roma. În urma zvonurilor, actrița a reacționat prin intermediul unui comunicat, prin care a respins aceste informații.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a transmis Mădălina Ghenea.

 

Foștii iubiți ai Mădălinei Ghenea, personaje cu notorietate

 

Mădălina Ghenea locuiește în Italia de mai bine de 18 ani, vorbește fluent italiana și are un copil în vârstă de 3 ani, rezultat în urma relației cu omul de afaceri Matei Stratan. Lista idilelor Mădălinei Ghenea conține multe nume cunoscute în presă:

Dragoș Săvulescu – om de afaceri, fost investitor la Dinamo (2009-2011)

Leonardo DiCaprio – actor, regizor (2011)

Adrien Brody – actor, regizor (2011)

Gerard Butler – actor, regizor (2012-2013)

Michael Fassbender -actor (2014)

Lewis Hamilton – pilot de curse (2015)

Philipp Plein – designer (2016)

Matei Stratan – om de afaceri (2018-2020)

Leonardo Maria Del Vecchio – model (2020)

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top