Now Reading
Lucrurile pe care trebuie să le ai neapărat în casă, în timpul izolării

Lucrurile pe care trebuie să le ai neapărat în casă, în timpul izolării

Izolarea la domiciliu impune adaptarea la un nou stil de viață. Te poți ocupa de lucrurile pe care le-ai amânat până acum, din lipsă de timp. „Arestul la domiciliu” schimbă și necesitățile pe care le avem de zi cu zi, motiv pentru care am întocmit o listă cu lucrurile pe care trebuie neapărat să le ai în perioada stării de urgență.

Trecem peste produsele alimentare, apa, hârtie igienică, produse de curățenie și igienă personală. Sunt de bază și sper că stai bine la fiecare dintre aceste capitole în parte. Pe lângă consumabilele menționate, iată alte produse care-ți sunt de mare folos pe timpul izolării, pe care le poți comanda online și care în 24 de ore îți vin la ușă.

FotoȘ @letikugler [Unsplash.com]

Prăjitor de pâine

Stai mai mult în casă, deci mănânci și mai mult. Implicit, și mai multă pâine. Integrală, de secară sau ovăz sperăm… Pâinea prăjită este mult mai gustoasă. Unsă cu unt, dulceață, miere sau simplă, creează dependență.

 • Cel mai ieftin prăjitor de pâine e doar 36 de lei. Majoritatea sunt până în 100 de lei, cu reduceri de până la 50% la eMAG. Vezi AICI oferta.
Foto: @georgiadelotz [Unsplash.com]

Masă pentru balcon/birou

E bine să nu ne petrecem toată izolarea în pat. Mai facem și exerciții fizice, pentru a ne pune corpul în mișcare, mai și lucrăm la birou. Ori o altă variantă, este să lucrăm la masă, pe care o putem scoate pe balcon. A venit căldura, iar razele soarelui contribuie la sănătatea noastră și starea de bine. Dacă nu ai curte, e OK și balconul, atât timp cât beneficiezi de lumină naturală și de o vreme superbă.

 • Cumpără de AICI masă pentru balcon. Prețurile pleacă de la 50 de lei.
Puzzle. Foto: @sloppyperfectionist [Unsplash.com]

Puzzle-uri

Puzzle-urile îți pun mintea și răbdarea la încercare. Dacă ești fan puzzle-uri, e momentul potrivit să te manifești. Dacă n-ai încercat încă, te ajută să-ți umpli timpul într-un mod care la final, după ce vei rezolva puzzle-ul, vei fi mândru de ceea ce ai realizat. Cronometrează-te și vezi ce timpi scoți!

 • Cumpără de AICI (eMAG) sau de AICI (Elefant) mii de variante de puzzle-uri.
Șah. Foto: @tonography [Unsplash.com]

Board games

În sfârșit poți să-ți construiești cartierul rezidențial mult visat la Monopoly sau poți încerca noile jocuri de societate, care mai de care mai trăznite. Dacă ești pe modul clasic, încinge niște partide de șahul și tablele.

 • Sute de jocuri de societate găsești AICI.
Foto: @nathanbingle [Unsplash.com]

Cărți

Multă lume redescoperă plăcerea de a citi. E momentul să investești timpul într-un mod constructiv. Dacă biblioteca de-a casă nu-ți este de ajuns, comandă-ți un stoc mai mare de cărți. Magazinele online dau mare bătaie a reducerilor în această perioadă.

 • Elefant a introdus cu ocazia Paștelui pachete speciale de 2+1 la cărți. Vezi AICI.
Foto: @callmefred [Unsplash.com]

Palete de ping pong

Dacă nu-ți cumperi o masă de ping pong, poți improviza una. Încinge niște meciuri de tenis de masă cu partenera de viață sau colegul de apartament și veți transforma izolarea într-o experiență extrem de distractivă, de neuitat.

 • Pe eMAG găsești palete de tenis începând de la 7 lei. Vezi AICI.
Foto: @maxcodes [Unsplash.com]

Ecrane

Evident, izolarea persupune și mai mult timp pentru jocuri video și filme, respectiv seriale pe Netflix. Un ecran LED sau LCD de calitate, mai mare, face ca experiența vizuală să determine o producție mai mare de endorfine.

 • eMAG are reduceri de 20-45% la LED TV-URI. Vezi AICI. Aceeași treabă e valabilă și pentru monitoarele LCD-LED. Vezi AICI produsele reduse.
 • evoMAG are de asemenea, reduceri de până la 50% la monitoare și televizoare LED.

Consolă de gaming

Playstation sau Xbox? Pătrunde în lumea jocurilor video, însă doar după ce ți-ai făcut rutina de antrenament! 🙂

 • Consolele Playstation se vând ca pâinea caldă la eMAG – vezi AICIDacă ești fan XBOX, vezi AICI.
Foto: @sebastianpoc [Unsplash]

Echipamente de fitness

Ganterele, discurile, o bară de tracțiuni te pot ajuta să te menții în formă. Realizează-ți propria trusă pentru antrenamentul acasă și dacă lucrezi cu simț de răspundere, febra musculară este garantată. Uite aici un exemplu de kit basic de antrenament pentru acasă. Le poți comanda, iar în 24 de ore te poți apuca de antrenament. Mai mult, le vei putea folosi și în viața post-pandemie. Doar mereu ți-ai dorit să ai niște gantere ca să mai faci biceps din când în când, nu?

 • Bătaia e mare pentru produsele de fitness, așa că cel mai sigur este să-ți dai comanda online. Decathlon chiar oferă 1.500 de produse de fitness sub 50 de lei – vezi AICI.
Foto: @jsnbrsc [Unsplash.com]

Forme și tăvi pentru prăjituri

Gătitul poate deveni o metodă eficientă de destindere. Mii de rețete de pe internet, pentru torturi, prăjituri și plăcinte așteaptă să le descoperi. Dacă iubitei tale îi place să gătească, fă-i o surpriză! Vă veți bucura amândoi de rezultat.

 • Mii de forme, tăvi și forme pentru prăjituri găsești AICI.
Foto: @pinamessina [Unsplash.com]

Complex de vitamine și minerale

E bine să consumi cu regularitate suplimente cu vitamine și minerale, în general. Cu atât mai mult în perioadele în care imunitatea are nevoie de un boost puternic.

 • Vezi AICI sute de vitamine și minerale de la eMAG, pe care le poți comanda online.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top