Now Reading
Loredana Groza, apariție publică demnă de filmele pentru adulți. A stârnit un val de critici negative [GALERIE FOTO]

Loredana Groza, apariție publică demnă de filmele pentru adulți. A stârnit un val de critici negative [GALERIE FOTO]

Loredana Groza nu mai este la prima tinerețe, dar aparițiile sale publice sunt din ce în ce mai îndrăznețe. Vineri, cântăreața care va împlini vara viitoare 50 de a ani, s-a afișat la un eveniment cu o ținută extrem de controversată.

La un eveniment caritabil organizat în această săptămână în București, Loredana Groza a îmbrăcat o rochie neagră, lungă, strălucitoare, cu un decolteu uriaș, care i-a lăsat la vedere sânii. Loredana a bifat o apariție demnă de filmele pentru adulți, iar imaginile de la eveniment au apărut pe pagina sa de Instagram.

Loredana Groza, apariție demnă de filmele XXX [GALERIE FOTO]

Rochia cântăreței a stârnit o adevărată controversă în online, iar fanii de pe rețelele sociale s-au întrecut în critici și ironii. Iată o parte din ele:

  • „Prea mult pentru un asemenea eveniment”
  • „Criza femeii de 50 de ani”
  • „Cam despuiată pentru un eveniment. Nimeni va admira show-ul, ci ‘balcoanele’ la vedere”
  • „Sunt naturale, dar este exagerat, din păcate… Ea și-a arătat valoarea pe parcursul atâtor ani. Nu este nevoie de așa ceva…”
  • „La bătrânețe, omul se mai prostește”
  • „Că arăți bine, asta o știi deja, doar că uneori, anumite lucruri devin vulgare. Ai sânii frumoși și mari, dar se văd chiar dacă sunt acoperiți”
  • „Până mai ieri, alaltăieri, arătai cum arătai și acum te-ai pus pe operații. Puțină discreție, modestie nu ți-ar strica. Nu mai ai 20 de ani, ai trecut de jumătate din 100. Vrei să se uite puștii ăștia de 20 la tine, la silicoanele lăsate la vedere, ești dizgrațioasă. Serios”
  • „Dacă pui degetul în zona pieptului, vei vedea o altă Loredana. Mai cu clasă, cum ești de fapt”

Loredana Groza [GALERIE FOTO]

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top