Now Reading
Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. „Iron” Mike, într-o super-formă! Spectacol total oferit de cele două legende

Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. „Iron” Mike, într-o super-formă! Spectacol total oferit de cele două legende

Arbitrii nu au stabilit un câștigător pentru duelul dintre Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani) În schimb, deși s-a speculat că va fi doar un meci demonstrativ, cei doi sportivi au lovit puternic și au oferit asfel un spectacol pe cinste.

Mike Tyson a abordat meciul în forță, încă din prima rundă a căutat victoria și a câștigat fiecare repriză. Pentru că nu a fost desemnat un câștigător, cel mai tânăr campion al greilor a avut o criză de nervi.

 

Mike Tyson a căutat KO-ul încă din prima rundă

 

Meciul terminat la egalitate s-a desfășurat în 8 reprize a câte două minute. Ambii sportivi au arătat bine din punct de vedere fizic, în special Tyson, care ne-a amintit de prestațiile din tinerețe și a demonstrat că ar mai fi putut duce câteva reprize.

Pentru această confruntare, Mike Tyson a încasat 10 milioane de dolari, iar Roy Jones Jr. 3 milioane de dolari. În prezent, se discută despre un rematch, care ar urma să se dispute la Moscova. „Captain Hook” are și cetățenie rusă.

 

LIVETEXT. Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

 

Luptă dură între Mike Tyson și Roy Jones Jr. Cele două legende au început în forță meciul. Deși au existat speculații cu privire la faptul că meciul este doar demonstrativ, cei doi atleți abordează foarte serios partida, ca în tinerețe.

Update, 07:28: Arbitrul s-a pregătit să anunțe decizia arbitrilor, însă în cele din urmă, nu s-a mai desemnat niciun câștigător, decizie pentru care Tyson a protestat.

Runda 8 – „Arată-mi-l pe Muhammad Ali!”, i s-a transmis lui Tyson din colț, înainte de startul rundei. Tyson a continuat să fie agresiv și a dominat din nou, și această rundă, cu un ușor avantaj.

Runda 7 – Mike Tyson este într-o formă de zile mari. Se năpustește ca un uragan asupra adversarului. O bună parte a reprizei, „Captain Hook” și-a petrecut-o în colț și pe corzi.

Rundele 4, 5, 6 – Mike Tyson se impune în ambele runde, Roy Jones rămâne în retragere, încasează și se clatină. Tyson caută KO-ul.

Runda 3 – Mike Tyson a câștigat și această rundă.

Runda 2 – Roy Jones Jr, a continuat să puncteze pe contră, dar Tyson a continuat să fie agresiv.

Runda 1 – Mike Tyson a început în forță meciul. A punctat puternic, în special cu lovituri la corp. Cel mai probabil, a câștigat runda.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top