Now Reading
Libertate și confort „made in Romania”. Cum arată și cât costă o căsuță pe roți [GALERIE FOTO]

Libertate și confort „made in Romania”. Cum arată și cât costă o căsuță pe roți [GALERIE FOTO]

O căsuță pe roți este perfectă dacă ai un spirit aventurier și-ți place libertatea. În cazul unei pandemii, cu atât mai mult îți vine în ajutor. 

Astfel de căsuțe pot fi cumpărate și din România, iar un exemplu în acest sens reprezintă cei de la Eco Tiny House. O căsuță poate costa până la 10.000 de euro, dacă o asamblezi singur, ca pe mobila de la Ikea.

Concept popular în SUA

„Conceptul există de mult timp în Statele Unite și Australia și s-a născut din dorința oamenilor de a fi liberi. Liberi de credite la bancă, liberi având mai mult timp să facă ceea ce le place, în loc să muncească să plătească rate, liberi să petreacă mai mult timp cu cei dragi și nu numai.

Tiny Living înseamnă și un trai minimalist, în care ai grijă de resursele pe care le consumi (apă, energie), ai doar obiectele și lucrurile de care ai adevarătă nevoie și ești un consumator cumpătat. Pentru că, și dacă ar fi să cumperi lucruri în plus, nu ai unde să le pui. Nu ai loc. În SUA există comunități de oameni care trăiesc în căsuțe pe roți și sunt peste 10.000 de astfel de căsuțe”, a declarat Botond Szakacs, inginer specializat în construcții, fondator și producător Eco Tiny House, potrivit Ziare.com.

O astfel de căsuță are o suprafață utilă de aproximativ 21 de metri pătrați.

Căsuță pe roți [GALERIE FOTO]

Mai multe case pe roți poți găsi aici, aici și aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top