Now Reading
Liam Neeson s-a hotărât: Se retrage definitiv din filmele de acțiune: „Nu mai aveam suflare”

Liam Neeson s-a hotărât: Se retrage definitiv din filmele de acțiune: „Nu mai aveam suflare”

Veste nefericită pentru fanii filmelor de acțiune și în special, pentru cei ai lui Liam Neeson. Actorul în vârstă de 68 de ani s-a hotărât să nu mai accepte roluri în lungmetraje cu împușcături și bătăi, cele care i-au adus cea mai mare faimă și cei mai mulți bani.

Liam Neeson a luat ferm decizia, asta după ce în ultimii ani și-a anunțat intenția în repetate rânduri.

„Oh, da. Așa cred. Am 68 de ani și jumătate, aproape 69. Sunt câteva lucruri pe care le voi face în acest an, sper”, a declarat actorul pentru ETonline.com.

Deși nu arată deloc a om care mai are puțin și face 70 de ani, Liam Neeson crede că totuși, fizicul nu-l mai ajută pentru roluri de erou în filme pline de violență. Cel mai recent semn i s-a arătat la filmările pentru un lungmetraj în care joacă din nou, rolul principal.

„Tocmai am terminat de filmat ‘Blacklight’, în Australia. Am avut o scenă de bătaie cu un puști foarte simpatic, Taylor. Pe la jumătatea luptei am ridicat privirea, nu mai aveam suflare, iar el abia se încălzise. L-am întrebat ce vârstă are și mi-a spus căare 25, adică de o vârstă cu fiul meu cel mare”, a dezvăluit Neeson.

 

Liam Neeson, cu un rol magistral în „Schindler’s List” (1993)

 

Viața lui Liam Neeson, încununată de succes în plan profesional, dar lovită puternic în plan amoros

 

Liam Neeson, născut în Irlanda de Nord, a muncit în tinerețe ca operator de stivuitor la o fabrică de bere și ca șofer de camion. A fost o boxer o perioadă, în adolescență, timp în care a cucerit chiar și titluri regionale.

În 1980 a jucat în primul film, iar în 1987 în SUA. Neeson a impresionat în anii ’90 prin prestația sa în „Schindler’s List”, film în regia lui Steven Spielberg, care i-a adus o nominalizare la Premiul Oscar, pentru cel mai bun actor. Pentru celebrul actor au urmat apariții memorabile în: seria „Taken”, „Chloe”, „The Other Man” și „Clash of the Titans”.

 

Soția lui Liam Neeson a murit sub ochii actorului

 

În 1993, Liam Neeson a cunoscut-o pe actrița Natasha Richardson, cu care s-a și căsătorit. În 2009 a decedat Natasha, în urma unui traumatism cerebral, suferit la ski.

„Mi s-a spus că e în moarte cerebrală. După ce am văzut radiografia, am zis wow! Evident, era ţinută în viaţă de aparate. M-am dus la ea şi i-am spus că o iubesc. I-am zis: ‘Scumpo, nu o să-ţi revii după asta. Te-ai lovit la cap. Nu ştiu dacă mă auzi, dar asta ţi s-a întâmplat'”, i-a transmis Neeson soției sale, pe patul de spital.

Neeson a încercat să-și refacă viața sentimentală. A mai avut apoi o relație cu Freya St. Johson, din anul 2010, care s-a rupt în anul 2012. De-a lungul timpului, actorul a mai avut idile cu Julia Roberts, Barbra Streisand și Brooke Shields.

Primul film de acțiune pe 2021 cu Liam Neeson în rolul principal este „The Marksman”, care va avea premiera în data de 21 ianaurie.

 

Liam Neeson în seria „Taken” (2008, 2012, 2014)

 

Ce avere are Liam Neeson și lucruri mai puțin cunoscute despre acesta

 

Rolurile din „Taken” au fost cele mai bănoase pentru Liam Neeson. Pentru prima parte a primit un milion de dolari, pentru a doua 10 milioane de dolari, iar pentru cea de-a treia, 20 de milioane de dolari.

Potrivit presei internaționale, Liam Neeson are o avere estimată la 145 de milioane de dolari și este microbist: Liverpool este echipa sa de suflet.

Actorul britanic a fost la un pas să intre în pielea unui personaj din filmele sale chiar și în viața reală, după ce a aflat că o prietenă a fost violată. Acesta a umblat înarmat prin oraș timp de câteva zile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top