Now Reading
LeBron James, gata de revenire. Cum se antrenează starul din NBA în izolare [VIDEO]

LeBron James, gata de revenire. Cum se antrenează starul din NBA în izolare [VIDEO]

LeBron James se menține în formă și în timpul pandemiei de coronavirus. Starul din NBA și-a făcut acasă sală, cu cadru metalic pentru abdomene și genuflexiuni, respectiv discuri și gantere.

LeBron James a distribuit pe pagina sa de Instagram mai multe exerciții pe care le execută în perioada de izolare. Printre exercițiile preferate ale triplului campion din NBA se numără romanian deadlifts, dumbbell deadlifts, ridicări de genunchi pentru abdomen.

Antrenamentul lui LeBron James [VIDEO]

 

View this post on Instagram

 

? video cred. @mikemancias1 ??

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

LeBron James, gata pentru revenire

LeBron James se numără printre sportivii care se poziționează total împotriva inițiativei a închide sezonul 2019-2020 din NBA.

„Din momentul în care vom fi în siguranță, ne-am dori să încheiem sezonul. Eu și echipa mea suntem pregătiți. Nimeni nu ar trebui să închidă nimic”, a notat pe Twitter în data de 30 aprilie LeBron James, de 4 ori MVP în NBA.

Antrenamentul lui LeBron James #2 [VIDEO]

 

View this post on Instagram

 

All band and core work! Let’s work folks! Who with me??? #StriveforGreatness?

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

LeBron James calcă pe urmele lui Michael Jordan

LeBron James va juca în „Space Jam 2″/„Space Jam: A New Legacy”. Prima parte a filmului animat a făcut mare senzație în anii ’90. În 1996 a apărut filmul cu Michael Jordan, care a făcut echipă cu celebrele personaje din Looney Tunes.

„Space Jam: A New Legacy” va rula în cinematografe din iulie 2021. Din distribuția filmului vor mai face parte Anthony Davis, coleg cu LeBron la LA Lakers, actrița din „Star Trek: Discovery”, Sonequa Martin-Green și Don Cheadle, cunoscut pentru apariția din „The Avengers”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top