Now Reading
Laurette a recunoscut. Pentru ce sumă și-ar înșela soțul (GALERIE FOTO)

Laurette a recunoscut. Pentru ce sumă și-ar înșela soțul (GALERIE FOTO)

Laurette Attindehou

Laurette Attindehou (37 de ani) nu se mai ascunde, a stabilit suma. Cunoscutul model, care de-a lungul timpului a avut idile cu diverși oameni de afaceri, a dezvăluit că și-ar înșela soțul în schimbul sumei de un milion de euro.

Frumoasa mulatră a fost acuzată de fostul soț, Ciprian Nistor că a fost infidelă, cât timp el era în spatele gratiilor. Divorțul cu scandal s-a produs de curând, iar în prezent, Laurette este femeie liberă.

„Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a declarat Laurette Atiindehou pentru Teo Show, de la Kanal D.

 

Laurette a recunoscut că și-a înșelat partenerul de viață

 

De asemenea, modelul a recunoscut că a înșelat în timp ce a fost într-o relație.

„Am înșelat și spun. De ce să mă feresc. Am înșelat, normal, de ce să fiu ipocrită?! Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentațiile sunt atât de mari..Dacă nu te mai simți fericit într-o relație și bărbatul de lângă tine și nu își mai oferă ce își dorești tu, fiecare pe drumul lui”, a declarat Laurette pentru Antena Stars.

Laurette a dezvăluit că s-a obișnuit cu luxul și i-ar fi greu să se reobișnuiască cu un trai mai modest.

„Unii dintre iubiții mei aveau milioane de euro, dar pot să-i număr pe degete. Cel mai bogat iubit al meu este unul din cei mai bogați români din lume. Era si generos, mi-a dat cadouri. Și soțul meu mi-a dat o sumă mare, atunci când mi-am achiziționat casa”, a mai declarat mulatra la Kanal D.

 

Laurette Attindehou (GALERIE FOTO)

 

Foto: @laurette_atindehou

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top