Now Reading
Land Rover Defender, revenire de senzație. Cum arată noua bestie 4×4 [GALERIE FOTO]

Land Rover Defender, revenire de senzație. Cum arată noua bestie 4×4 [GALERIE FOTO]

Noua generație Land Rover Defender s-a lansat la Salonul Auto de la Frankfurt. Off-roader pur, noul model este mai luxos, mai spațios și mai tehnologizat decât predecesorul său.

Land Rover Defender [GALERIE FOTO]

Vânzările vor începe anul viitor, cu versiune de 5 portiere, disponibilă cu 5, cu 6 și cu 7 locuri, iar în a doua jumătate a anului 2020 va fi disponibilă și varianta cu 3 portiere. De asemenea, a va fi pusă la vânzare și o variantă cu acoperiș din pânză, pentru cei care doresc o experiență de safari.

Land Rover Defender – 44.500 de euro prețul de pornire

Noul Land Rover Defender va dispune de un motor diesel de 2,0 litri, cu 4 cilindri care dezvoltă 200 CP sau 200 CP, în funcție de configurație. Gama este completată de două unități pe benzină, una cu 4 cilindri de 2,0 litri și 300 de CP și una cu 6 cilindri de 3,0 litri și 400 CP. De asemenea, va fi disponibil și un mod hibrid cu încărcare la priză.

Gama de preţuri pleacă de la 44.500 de euro în Europa, aproape dublu faţă de ultimul preţ la care se vindea cel mai ieftin Defender din generaţia anterioară, în momentul ieşirii din producţie, în 2016.

Producția noului model va fi stabilită în Slovacia, la noua uzină Land Rover din Nitra, alături de Discovery.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top