Now Reading
Kinsey Wolanski face senzație pe Instagram. Și-a găsit o nouă ocupație [GALERIE FOTO]

Kinsey Wolanski face senzație pe Instagram. Și-a găsit o nouă ocupație [GALERIE FOTO]

Kinsey Wolanski, femeia care s-a făcut cunoscută în vara anului 2019, când a intrat semidezbrăcată pe teren, în finala UEFA Champions League, profită la maximum de popularitate. A ajuns la 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

În timpul pandemiei de COVID-19, Kinsey Wolanski a reușit să încheie cursurile de pilot, la finalul cărora a și obținut licența.

„Căpitanul Kins! Am mers la școală 7 zile pe săptămână pentru a obține licența de pilot de elicopter! Abia aștept cascadoriile nebune și să zbor în jurul lumii”, a notat Wolanski în social media.

Kinsey Wolanski, pilot de elicopter și entertainer

Kinsey Wolanski este apreciată pentru formele sale naturale, pentru curaj, dar și pentru simțul umorului. Blonda creează conținut de divertisment alături de Vitaly Zdorovetskiy, iubitul ei. De asemenea, cei doi au afaceri care se adresează exclusiv adulților.

VitalyUncesored.com, site-ul cu farse pentru adulți cunoaște o popularitate uriașă după cursa lui Kinsey Wolanski din finala UEFA Champions League. În urma gestului din finala UEFA Champions League, Kinsey Wolanski a fost amendată cu 18.500 de euro. „Investiție” mică pentru un profit uriaș.

Kinsey Wolanski [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top