Now Reading
Kim Jong-un, petreceri nebune cu prietenul Dennis Rodman. Dezvăluirile baschetbalistului american

Kim Jong-un, petreceri nebune cu prietenul Dennis Rodman. Dezvăluirile baschetbalistului american

Puțini s-ar fi gândit la faptul că liderul din Korea de Nord, Kim Jong-un ar fi prieten de pahar cu un fost star din NBA. Liderul Phenian are o relația apropiată cu baschetbalistul retras din activitate, Dennis Rodman

Una dintre petrecerile nebune la care au participat cei doi a avut loc în în 2013. S-au îmbătat, iar liderul korean a cântat karaoke. Episodul e fost povestit recent de Rodman, pentru podcastul lui Mike Tyson, „Hotboxin'”.

„După meciul demonstrativ, cei de acolo mi-au spus că le-ar plăcea să revin, pentru că le-a plăcut compania mea. ‘Diseară, la cină, vom avea karaoke şi nişte votcă’, mi-au mai spus.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că serveam cina şi toţi eram beţi criţă, iar el (n.r. – Kim Jong-un) făcea karaoke şi nu aveam nicio idee despre ce spune, Toţi au aplaudat, iar această fată de 18 ani din trupă a venit pe scenă şi a început să cânte melodia principală din Dallas”, a povestit Dennis Rodman.

Dennis Rodman, în prezent / Foto: Michael Tullberg, Getty Images

Dennis Rodman, star internațional

Dennis Rodman, acum în vârstă de 58 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători de baschet din generația lui Michael Jordan. De-a lungul carierei, a evoluat la Detroit Pistons, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks. De asemenea, este considerat drept unul dintre cei mai buni „rebounders” din istorie.

Născut să fie entertainer, Dennis Rodman a avut câteva apariții și în wrestling, în TNA, în seriale și în filme. A jucat chiar alături de Jean Claude Van Damme, în „Double Team” (1997).

De-a lungul timpului, a avut idile cu Madonna, Carmen Electra și Vivica Fox.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top