Now Reading
Khloe Kardashian, goală pușcă. A făcut-o pentru sora sa [GALERIE FOTO]

Khloe Kardashian, goală pușcă. A făcut-o pentru sora sa [GALERIE FOTO]

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a pozat complet dezbrăcată pentru noul proiect al surorii sale, Kourtney Kardashian, un site de lifestyle dedicat femeilor.

Kourtney Kardashian (40 de ani) a postat fotografia cu sora sa pe pagina de Instagram a revistei Poosh. Khloe a pozat nud, lăsându-și la vedere unul dintre principalele tool-uri care au contribuit la explozia notorietății familiei Kardashian, adică posteriorul generos. În imagine, blonda este într-un pat cu lenjerie alb imaculat, iar o pătură îi acoperă partea frontală.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian, goală pe Instagram

Surorile Kardashian fac bani pe bandă rulantă pe Instagram

Apreciată și totodată contestată de un număr semnificativ al internauților, familia Kardashian este o adevărată mașină de făcut bani. Kim, Khloe, Kourtney, Kylie și Kendall au propriile afaceri și fac bani pe bandă rulantă prin intermediul paginilor de Instagram.

Kylie Jenner, care a pozat de curând în Playboy, încasează pentru o postare în scop comercial pe Instagram 1,2 milioane de dolari, iar Kim Kardashian, în jur de 900.000 de dolari.

Khloe Kardashian – Galerie foto

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] place Kim Kardashian, dar nu și să fiu comparată cu ea. Este cu mult în spatele meu (…) Corpul meu este […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top