Now Reading
Kelly Brook, provocatoare la 40 de ani. Cum a pozat pentru calendarul 2020 [GALERIE FOTO]

Kelly Brook, provocatoare la 40 de ani. Cum a pozat pentru calendarul 2020 [GALERIE FOTO]

Kelly Brook nu mai pozează la fel de des ca acum 10-15 ani, dar atunci când o face, rezultatele sunt excelente.

Kelly Brook, care în noiembrie va împlini 40 de ani, continuă să pozeze sexy în fața obiectivului. Față de perioada în care era o apariție constantă în revistele dedicate bărbaților, britanica, renumită pentru bustul natural generos, este mai voluptoasă și parcă și mai apetisantă, prin forma de clepsidră.

Dovadă în acest sens este calendarul pentru 2020 pe care l-a pus la vânzare astăzi. Coperta a publicat-o pe Instagram, în care apare în aer liber, într-o rochie scurtă, cu un decolteu adânc. Ședința foto a fost realizată în Setubal, Portugalia.

Cine este Kelly Brook

Kelly Brook, pe numele său real Kelly Ann Parsons, a debutat ca fotomodel în 1999, an în care a bifat apariții în reviste de lifestyle masculin precum FHM și GQ. A pozat și în Playboy, plus alte reviste de profil și a realizat reclame pentru cele mai importante braduri din lume.

În 2000 a bifat și prima apariție în cinematografie, în „Sorted”, după care au urmat producții precum „Ripper”, „The Italian Job” și „Piranha 3D”, unde apare topless. De-a lungul timpului a bifat apariții în mai multe show-uri TV, precum „Temptation Island”.

Kelly Brook – Galerie foto

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top