Now Reading
Kelly Brook, mândră de formele sale: „Viața sexuală este mai bună după 40 de ani” [GALERIE FOTO]

Kelly Brook, mândră de formele sale: „Viața sexuală este mai bună după 40 de ani” [GALERIE FOTO]

Kelly Brook s-a schimbat destul de mult în ultimii ani. Modelul cunoscut pentru formele sale naturale, generoase, a luat niște kilograme în plus. Pentru Kelly, asta nu reprezintă o problemă, ba chiar un mare atu. 

În vârstă de 40 de ani, Kelly Brook se simte mai sexy ca niciodată. Iubitul ei, Jeremy Parisi, în vârstă de 35 de ani, este cel care îi confirmă acest lucru, zi de zi.

„Prietenul meu are 35 de ani, este italian și-i place să aibă alături o femeie cu forme generoase. Ăsta e un lucru bun”, a declarat Kelly Brook, în podcastul lui Vicky Pattison, potrivit The Sun.

Kelly Brook, la a doua tinerețe

Kelly Brook a vorbit și despre viața ei sexuală, care este mult mai palpitantă după vârsta de 40 de ani.

„Cum este? (n.r. – la 40 de ani)? Ced că odată cu cea de-a doua jumătate a vieții începi să te simți mai bine, cu cât îmbătrânești. Asta pentru că devii mai încrezător. Nu te cramponezi pe tot felul de lucruri, știi ce-ți place și știi cum să-ți exprimi dorințele”, a mai declarat modelul britanic.

Kelly și Jeremy sunt împreună din anul 2015 și postează cu regularitate imagini împreună, pe rețelele sociale.

Tyra Banks (46 de ani) este un alt supermodel care odată cu înaintarea în vârstă, a devenit voluptoasă, mândră de acest lucru. De altfel, nici n-ar avea cum să fie alfel…

Kelly Brook [GALERIE FOTO]

Cine este Kelly Brook

Kelly Brook, pe numele său real Kelly Ann Parsons, este model și actriță. A debutat ca fotomodel în 1999, an în care a bifat apariții în reviste de lifestyle masculin precum FHM și GQ. A pozat și în Playboy, plus alte reviste de profil și a realizat reclame pentru cele mai importante braduri din lume.

În 2000 a bifat și prima apariție în cinematografie, în „Sorted”, după care au urmat producții precum „Ripper”, „The Italian Job” și „Piranha 3D”, unde apare topless. De-a lungul timpului a bifat apariții în mai multe show-uri TV, precum „Temptation Island”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top