Now Reading
Justin Ștefan, secretar general LPF: „Scopul meu este de a trage un semnal de alarmă. Așa nu se mai poate!”

Justin Ștefan, secretar general LPF: „Scopul meu este de a trage un semnal de alarmă. Așa nu se mai poate!”

Justin Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă

Justin Ștefan, secretar al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), este unul dintre cei mai activi oficiali ai fotbalului românesc, în ceea ce privește demersurile pentru redeschiderea stadioanelor pentru suporteri, după aproape un an de zile în care au stat cu porțile închise, la ordinul guvernanților.

Oficialul de la Ligă a avut întâlniri cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai Ministerului Tineretului și Sportului, pentru a stabili planul de lucru, în vederea redeschiderii stadioanelor. În urma întrevederilor, Justin Ștefan a postat un comentariu critic cu privire la modul în care societatea se raportează la „autorități” sau mai specific spus, la politicieni și demnitari.

„Gândul dimineții:

Ani de zile m-am intalnit cu mentalitatea slugarniciei fata de autoritate: „sa traiti domn’ ministru”, „hai sa nu-i suparam pe domnii care ne conduc”, „capul plecat sabia nu-l taie” si alte bazaconii de tip medieval.

Mai oameni buni, cel care este presedinte, premierul, cei care sunt ministri, tot soiul de alti demnitari sau functionari publici, sunt pusi in functii pentru a servi poporul. Nu noi ar trebui sa ne scoatem caciula in fata lor, ci invers.

Noi ar trebui sa spunem civilizat ce ne doare, care sunt nevoile noastre, iar ei ar trebui sa spuna: „e o onoare ca putem sa va servim si ca ne-ati dat sansa de a duce Romania mai departe”.

Scopul meu este de a trage un semnal de alarma: asa nu se mai poate. A venit vremea sa ne ridicam in picioare si sa spunem ce ne doare, care sunt problemele noastre, ce vrem. Ideea ca ii putem sanctiona pe politicieni doar din 4 in 4 ani e o prostie. Ii putem sanctiona zilnic, iar la alegeri le dam note. Vreau sa traiesc vremea in care politicianul de la putere lucreaza cu adevarat pentru poporul sau”, a notat Justin Ștefan pe pagina sa de Facebook.

 

Șanse infime pentru suporterii români de a urmări super-meciul cu Germania, de pe Arena Națională

 

Marți, 9 februarie, Justin Ștefan a înaintat un set de reguli către Guvern, care ar urma să fie aplicate odată cu redeschiderea stadioanelor. Potrivit oficialului FRF, în urma discuțiilor cu ministrul Eduard Novak, de la MTS, arenele ar urma să se redeschidă abia la finalul primăverii, înainte de EURO.

Astfel, românii vor pierde partidele de pe teren propriu cu Macedonia și Germania, din campania de calificare pentru Cupa Mondială, stabilite pentru finalul lunii martie. Federația Română de Fotbal, organizatoarea meciurilor naționalei, condusă de către Răzvan Burleanu, nu a anunțat demersuri în vederea redeschiderii stadioanelor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top