Now Reading
Jurnalistul Răzvan Dumitrescu: „S-a dovedit că 80% dintre ‘conspiraționiștii’ COVID aveau dreptate”

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu: „S-a dovedit că 80% dintre ‘conspiraționiștii’ COVID aveau dreptate”

Răzvan Dumitrescu și Marius Tucă se numără printre jurnaliștii cu experiență din România, cu mare vizibilitate, care de-a lungul crizei COVID-19 au avut curajul de a aborda subiectele de actualitate într-o manieră care nu întotdeauna s-a aliniat rigorilor „oficiale”.

Într-o emisiune online, Dumitrescu și Tucă au comentat pe marginea propagandei COVID și a războiului, dirijate de la vârful statului, prin intermediul jurnaliștilor obedienți sau naivi.

După ce marea majoritate a populației și-a dat seama că subiectul COVID-19 a fost, de fapt, o mare țeapă, cu toate măsurile restrictive aberante – inclusiv vaccinarea obligatorie, respectiv tunurile economice bifate de politicienii aflați la butoane și partenerii de afaceri, Tucă și Dumitrescu sunt convinși că cetățenii vor proceda la fel și în cazul propagandei războiului. Din ce în ce mai mulți români vor insista să primească răspunsuri la întrebări pertinente, cred cei doi jurnaliști.

 

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu: „Au apărut foarte multe lucruri despre pandemie în perioada asta, despre care nu se vorbește”

 

Iată dialogul dintre Tucă și Dumitrescu:

Marius Tucă: Am văzut foarte mulți jurnaliști care s-au lăsat purtați de această emoție, fără să-și mai pună absolut nici măcar o întrebare în legătură cu ce se întâmplă acolo. Invazia Rusiei în războiul acesta nenorocit pe care l-a declarat a fost un fiasco de la început pentru toți ziariștii și e în continuare, cam pentru cei mai mulți dintre ei. Problema este de principiu, pentru că presa, în cele mai vechi timpuri, avea obiectivitatea și lăsa spațiu de întrebări, în legătură cu un eveniment. Bănuiesc că și la primele zile de după Revoluție a fost la fel. Asta se va întâmpla și cu Ucraina.

Răzvan Dumitrescu: La fel cum s-a întâmplat și cu pandemia, chiar dacă târziu. Apropo, au apărut foarte multe lucruri despre pandemie în perioada asta, despre care nu se vorbește, pentru că toți sunt focalizați pe război și care arată că 80% dintre ‘conspiraționiști’ ce să vezi, aveau dreptate. Pentru că nu erau conspiraționiști, de fapt.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top