Now Reading
Joaquin Phoenix: „Anxietatea mă paralizează”. Dezvăluiri uimitoare din spatele camerelor

Joaquin Phoenix: „Anxietatea mă paralizează”. Dezvăluiri uimitoare din spatele camerelor

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix este unul dintre cei mai mari actori din istoria cinematografiei, iar distincția de la Premiile Oscar 2020 pentru rolul magistral din Joker confirmă acest lucru. În spatele talentului său însă, se ascund probleme emoționale.

Aparențele înșală, afirmație valabilă și pentru Joaquin Phoenix. De fiecare dată când primește un nou rol, actorul originar din Puerto Rico suferă un șoc, din care reușește să iasă cu greu.

Anxietatea încă mă paralizează cu câteva săptămâni înainte să înceapă filmările pentru un rol nou. Îmi este rău fizic. În primele trei săptămâni de filmări transpir atât de mult încât trebuie să mi se pună dischete absorbante în zona axilelor”, a dezvăluit actorul în vârstă de 45 de ani într-un interviu recent pentru GQ.

Firea sa anxioasă a fost confirmată de către regizorul James Gray, care a lucrat împreună cu Phoenix la patru proiecte.

„Este incredibil de timid și mulți cred că se preface”, a declarat Gray, care a mai povestit că în backstage, înaintea unui interviu pentru un post de televiziune, Phoenix a început să vomite din cauza stresului.

Joaquin Phoenix, un trecut controversat

În cadrul Premiilor Oscar 2020, Joquin Phoenix a vorbit și despre greșelile pe care le-a comis de-a lungul vieții și peste care a trecut cu ajutorul prietenilor și persoanelor apropiate.

„Eu am fost un ticălos mare parte din viața mea. Am fost egoist, crud uneori, nerecunoscător, un tip cu care era neplăcut să lucrezi. Însă am primit a doua șansă, mulți dintre voi, colegii mei, mi-ați dat a doua șansă. Cred că asta ne definește și ne face mai buni și asta ar trebui să facem toți: să ne susținem, nu să ne închidem ușa în nas din cauza unei greșeli din trecut, să ne ajutăm să creștem, să ne dezvoltăm, să ne educăm”, a declarat Phoenix.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top