Now Reading
Jessica, femeia pentru care a fost inventată lenjeria sexy [GALERIE FOTO]

Jessica, femeia pentru care a fost inventată lenjeria sexy [GALERIE FOTO]

Există femei pentru care lenjeria intimă și ținutele sexy au fost special inventate. În această categorie intră și Jessica Naz, model în vârstă de 21 de ani. 

Jessica Naz este model profesionist din Miami. Înaltă, subțire, dar cu forme, foarte bine proporționată. Prima apariție într-o revistă a avut-o pe coperta revistei Maxim Franța, în numărul din mai-iunie. Avea doar 19 ani.

Jessica Naz: Încrederea, piatra de temelie a relației

Jessica e de părere că pentru ca o relație să funcționeze, e nevoie să existe două aspecte importante:„Respectul și încrederea. Vreau să fiu cu cineva cu care pot evolua și crește în toate planurile. Am constatat că o relație în care nu există încredere, nu va funcționa. Dacă partenerii se susțin reciproc, sigur va funcționa”, a declarat Jessica pentru Maxim.

De asemenea, partenerul de viață ar mai trebui să respecte o „regulă de aur”: „Bărbatul de lângă mine n-ar trebui să mă trezească vreodată prea devreme. Ador să dorm”, a declarat Jessica pentru sursa citată.

Jessica e de părere că sexualitatea se află într-o puternică legătură cu starea de bine: „Mă simt cel mai sexy atunci când sunt cu iubitul meu sau cu fetele. Nimic nu e mai sexy decât o femeie care este fericită și strălucește”, a mai declarat Jessica.

Jessica Naz [GALERIE FOTO]

Foto: @jessicanaz [Instagram]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top