Now Reading
Jennifer Lopez, stripteuză hoață în „Hustlers” [FOTO + VIDEO]

Jennifer Lopez, stripteuză hoață în „Hustlers” [FOTO + VIDEO]

Jennifer Lopez, în rol de dansatoare la bară

Jennifer Lopez înseamnă mai mult decât o cântăreață sau o actriță, ci un puternic brand. În vârstă de 50 de ani, J Lo continuă să demonstreze că vârsta este doar un număr în filmul „Hustlers”, în care va avea rol de stripteoză.

Jennifer Lopez va interpreta rolul principal în filmul „Hustlers”, care are la bază o poveste reală, din anul 2008. Mai exact, este vorba despre un grup de foste dansatoare la bară care, mânate de dorința de a face cât mai mulți bani, mai rapid și mai ușor, vor să păcălească amatorii de senzații tari de pe Wall Street.

Jennifer Lopez, echipă cu Cardi B

Alături de Jennifer Lopez, din distribuție mai fac parte cântărețele Cardi B și Lizzo – ce bifează debutul în actorie, respectiv Constance Wu, Keke Palmer, Julia Stiles, Lili Reinhart, Trace Lysette și Madeline Brewer.

Primul trailer al filmului a apărut pe data de 17 iulie, în care celebra actriță și cântăreață oferă un număr convingător de dans la bară. Lungmetrajul, film de acțiune cu accente de comedie, va fi lansat în această toamnă, pe data de 13 septembrie în Statele Unite, urmând să apară și pe marile ecrane din România.

VIDEO – Trailer „Hustlers”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Jennifer Lopez a defilat cu o rochie verde jungle print, pe care a purtat-o și în anul 2000, la decernarea premiilor Grammy. Acela a reprezentat totodată momentul în care a luat naștere Google Images, în contextul în care fanii din întreaga lume au vrut să vadă rochia prezentată la evenimentul muzical pe internet. […]

trackback

[…] B este cântăreață, dar și actriță. Debutul cinematografic și l-a făcut în „Hustlers”, în această vară, film în care face echipă cu Jennifer Lopez. J-Lo interpretează rolul […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top