Now Reading
Jennifer Lopez, irezistibilă. Fotografia cu care a strâns două milioane de aprecieri într-un timp record [GALERIE FOTO]

Jennifer Lopez, irezistibilă. Fotografia cu care a strâns două milioane de aprecieri într-un timp record [GALERIE FOTO]

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez impresionează din nou prin calitățile sale fizice. La 50 de ani, formele sale naturale se prezintă ca la 25, aspect pe care nu ezită să-l împărtășească fanilor din mediul online. 

Jennifer Lopez a postat o nouă imagine provocatoare pe internet. Irezistibila vedetă a publicat o fotografie realizată într-un studio foto. Îmbrăcată într-un body sexy și cămașă, încălțată cu tocuri, picioarele sale tonifiate ies excelent în evidență.

Fotografia a strâns nu mai puțin de două milioane de aprecieri pe Instagram, în doar 6 ore.

Jennifer Lopez [FOTO]

Jennifer Looez. Fotografia care a strâns două milioane de aprecieri în doar 6 ore
Jennifer Looez. Fotografia care a strâns două milioane de aprecieri în doar 6 ore

Jennifer Lopez, rol de senzație în „Hustlers”

JLo a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din „Hustlers”. Nu a fost nominaliză și la Oscar, o decepție pentru artistă

„Am fost tristă… Am fost puțin tristă. Pentru că am lucrat mult la acest film. Am primit atâtea mesaje, semnale, mai mult ca oricând în cariera mea și multe erau pozitive. ‘Va fi nominalizată la Oscar.’ Citeam toate aceste articole și-mi spuneam: ‘Dumnezeule, chiar se poate întâmpla asta?’. Și apoi nu s-a întâmplat și a fost dureros. Am fost puțin dezamăgită”, a declarat JLo în emisiunea lui Oprah.

Jennifer Lopez, un spirit critic

Deși în ochii multor fani Jennifer Lopez este văzută drept perfectă, vedeta nu se ferește de critici atunci când se privește în oglindă.

„Sincer, câteodată (n.r. – se vede frumoasă). Altădată, așa cum li se întâmplă celor mai mulți dintre noi, văd toate imperfecțiunile…Sunt zile când mă uit în oglindă, mă privesc în toată gloria mea, și-mi spun: ‘O, tu, sexy!’ În altă zi, când vin de la sală și ies de la duș, îmi spun doar: ‘Hai, că te descurci bine'”, a povestit Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez [GALERIE FOTO]

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top