Now Reading
Jennifer Lopez, apariție îndrăzneață pe catwalk. A purtat o rochie care a scris istorie [GALERIE FOTO]

Jennifer Lopez, apariție îndrăzneață pe catwalk. A purtat o rochie care a scris istorie [GALERIE FOTO]

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a avut o nouă apariție de senzație, care a ajuns rapid virală în online. Momentul cântăreței a fost provocator și a adus aminte de un eveniment special.

În vârstă de 50 de ani și parcă mai apetisantă ca niciodată, Jennifer Lopez și-a făcut apariția la prezentarea colecției Versace, de la Săptămâna Modei de la Milano într-o rochie verde foarte decoltată, care i-a accentuat atuurile fizice. Spre deosebire de acum aproape 20 de ani, JLo a avut o apariție și mai îndrăzneață. A defilat cu picioarele complet dezgolite și cu bikiul la vedere.

Jennifer Lopez a scris istorie cu rochia verde

Jennifer Lopez a defilat cu o rochie verde jungle print, pe care a purtat-o și în anul 2000, la decernarea premiilor Grammy. Acela a reprezentat totodată momentul în care a luat naștere Google Images, în contextul în care fanii din întreaga lume au vrut să vadă rochia prezentată la evenimentul muzical pe internet.

La acea vreme, Jennifer Lopez a devenit cuvântul cheie cel mai utilizat pe internet. „JLo a purtat rochia, Google Image Seach s-a născut”, și-a amintit Eric Schmidt, fost CEO Google.

Jennifer Lopez – Galerie Foto

View Comments (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top