Now Reading
Jason Staham, la un pas de moarte. Actorul a povestit tot episodul: „M-am panicat!”

Jason Staham, la un pas de moarte. Actorul a povestit tot episodul: „M-am panicat!”

Jason Statham este invincibil în filmele sale. Ori îi bate pe toți fără probleme, ori scapă la limită dintr-o situație extrem de neplăcută. Prin cea de-a doua situație a trecut în urmă cu câțiva ani, când a fost la un pas de moarte. Dar totul a fost real.

Actorul britanic a fost foarte aproape să moară în 2013, în timpul filmărilor pentru „The Expendables 3”. Întreaga experiență de coșmat a fost povestită de către Statham pentru revista The Red Bulletin.

„Am fost foarte aproape să mor. În timpul repetițiilor pentru film, a trebuie să conduc un camion de trei tone spre mare. Nu mai testasem mașina până atunci. Când am ajuns în punctul în care trebuia să opresc, am călcat frâna, dar nimic… Nu mergeau și deodată, am auzit o troncănitură îngrozitoare, de nicăieri”, a declarat Jason Statham.

Jason Statham: „Am început să apreciez mai mult viața”

Actorul în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că accidentul s-a produs destul de rapid, ceea ce l-a făcut să intre în panică.

„Am crezut că am lovit căruciorul unde se aflau cameramanii, dar nu asta s-a întâmplat. Am realizat rapid că am sărit în apă. Cabina camionului s-a umplut rapid de apă, pentru că geamul era deschis. De obicei, iei o gură de aer, care te ține un minut și jumătate, dar pentru că totul s-a petrecut rapid, nu am apucat să fac asta. M-am panicat, eram cam la o adâncime de 5-10 metri. La un moment dat, am realizat că plutesc. Nu știam unde este geamul, iar cu capul loveam plafonul. Înotam și încercam să găsesc geamul. În timp ce încercam să fac asta, un suport de armă pe care îl purtam la picior, a rămas prins în volan. În acel moment, fluctuam între ‘o să reușesc, trebuie să fac’ și ‘oh, la naiba!’. Am aflat cum este să fii pe cale să te îneci. Reflexul a fost să deschid gura, dar m-am abținut. Cu ultimele puteri, am reușit cumva să-mi scot capul afară. A fost o experiență foarte neplăcută!”.

Jason Statham a povestit că deși l-a îngrozit această experiență, totodată, i-a și fost de folos.

„A fost o recalibrare pentru tot ceea ce mă înconjoară. Din acea zi, am început să apreciez și mai mult viața. Cred că de o astfel de experiență avem nevoie cu toții”, a dezvăluit Statham.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top