Now Reading
Iubita lui Florinel Coman, imagini provocatoare din vacanță. Unde se relaxează Ioana Timofeciuc alături de jucătorul de la FCSB (GALERIE FOTO)

Iubita lui Florinel Coman, imagini provocatoare din vacanță. Unde se relaxează Ioana Timofeciuc alături de jucătorul de la FCSB (GALERIE FOTO)

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman

Florinel Coman și iubita sa, Ioana Timofeciuc, formează un cuplu de ani de zile. Cei doi tineri sunt de nedespărțit, iar pentru că naționala României nu s-a calificat la EURO, jucătorul de la FCSB profită de vacanță, alături de brunetă.

Ioana Timofeciuc și Florinel Coman au plecat în Zanzibar, Tanzania, de unde au postat mai multe imagini în social media.

 

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, imagini din vacanța petrecută în Tanzania (GALERIE FOTO)

 

 

Iubita jucătorului de la FCSB, acuzată de declinul lui Florinel Coman

 

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în perioada în care atacantul juca la Viitorul Constanța, orașul originar al Ioanei. În prezent, Florinel și Ioana locuiesc în București.

Ioana Timofeciuc este foarte activă în social media, unde postează imagini provocatoare, conținut din zona fashion și momente din vacanțele petrecute alături de jucătorul de la FCSB. Ea obișnuiește să-l însoțească pe atacant chiar și la meciuri. De exemplu, în 2019, la Europeanul de Tineret, a făcut galerie „tricolorilor” alături de celelalte iubite de fotbaliști.

În ultimele luni, tânăra în vârstă de 22 de ani a fost ținta acuzațiilor mai multor oameni din fotbal. Potrivit acestora, iubita lui Coman ar fi de vină pentru scăderea de formă a fotbalistului vicecampioanei. Atacurile s-au aprins și mai tare după ce „șeptarul” a fost prins fără permis de conducere și i s-a întocmit dosar penal.

În replică, Ioana a postat un mesaj cu trimitere în special la Gigi Becali și a șters mai multe fotografii de pe Instagram.

„Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic atât de mare încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stă întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a notat Ioana Timofeciuc în martie 2021.

Florinel Coman, născut la Brăila, s-a transferat de la Viitorul la FCSB în 2017, pentru 3 milioane de euro. În vârstă de 23 de ani, internaționalul român are contract cu Gigi Becali până în anul 2022. Așadar, patronul din Pipera trebuie să găsească rapid un cumpărător pentru Coman. Altfel, în curând, riscă să-l piardă gratis.

 

Ioana Timofeciuc (GALERIE FOTO)

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top