Now Reading
Islanda – România ar putea fi din nou amânat. Când s-ar putea juca meciul de baraj

Islanda – România ar putea fi din nou amânat. Când s-ar putea juca meciul de baraj

Echipa națională de fotbal a României

Islanda – România, unul dintre cele trei meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul European, ar putea suferi o nouă amânare, în contextul în care oficialii FIFA au anunțat că este posibil ca în 2020 să nu se mai dispute meciuri internaționale. 

Victor Montagliani, vicepreședintele FIFA a anunțat că sunt șanse mari ca în acest an să se mai dispute meciuri internaționale. Inițial, Islanda – România, meci din barajul pentru Campionatul European, a fost stabilit pentru data de 26 martie. Din cauza pandemiei de coronavirus, partida a fost mutată în vară, pe data de 4 iunie. Ulterior, s-a discutat despre o nouă reprogramare, în toamnă.

Când s-ar putea juca barajul Islanda – România

Cum incertitudinea planează la nivel global, sunt șanse mari ca barajul Islanda – România să se desfășoare în martie 2021, deci la un an de la data inițială.

„Ar putea fi o provocare partidele din toamnă. Nu atât din cauza problemelor de sănătate și a gradului de pregătire, ci pentru că va fi dificil ca echipele să călătorească în afara granițelor”, a declarat Victor Montagliani. „În martie 2021, va fi în regulă. Sunt foarte încrezător”, a completat oficialul FIFA.

În opinia lui Victor Montagliani, prioritară este rezolvarea crizei medicale de COVID-19.

„Campionatele naționale rămân prioritare. Este cel mai important ca toate competițiile interne să se încheie în acest an. Cu spectatori în tribune? Nu văd cum ar putea fi posibilă această variantă”, a declarat vicepreședintele FIFA.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top