Now Reading
Ion Țiriac, încasări de 10 milioane de euro în plină pandemie de coronavirus

Ion Țiriac, încasări de 10 milioane de euro în plină pandemie de coronavirus

Ion Tiriac

Ion Țiriac (80 de ani) nu duce lipsă de profit în perioada pandemiei de coronavirus. Printre sumele importante care-i vor intra în cont se numără 10 milioane de euro, de la Allianz Țiriac. 

Ion Țiriac deține 45% din acțiunile Allianz Țiriac, care a înregistrat un profit operațional de 134 de milioane de lei pentru anul 2019, cu 3,6% mai mare față de 2018.

Astfel, omului de afaceri îi vor intra în cont aproximativ 45 de milioane de lei (n.r. – aproape 10 milioane de euro).

Ion Țiriac, detronat în topul miliardarilor

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath este lider, potrivit unui top realizat de către Hurun Report. 1,4 miliarde de euro este averea lui Daniel Dineș, urmat de Ion Țiriac, cu 1,2 miliarde de euro.

La nivel global, președintele Federației de Tenis ocupă locul 2.276 în clasamentul miliardarilor.

Ion Țiriac, proiect de mare amploare în București

Ion Țiriac a început demolarea turnului IFMA (Întreprinderea de Fabricație și Montaj Ascensoare). Este situat pe Calea Giulești, în apropierea Gării de Nord și reprezintă una dintre cele mai înalte construcții din București și din țară.

Nu mai puțin de 114 metri măsoară clădirea, deci mai înaltă cu 37 de metri mai înaltă decât Hotelul Intercontinental. Turnul pentru testat ascensoare a fost finalizat în anul 1988. Doi ani a durat construcția și nu a fost utilizat niciodată. Mai multe detalii despre cădirea-simbol care ar urma să fie demolată, aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top