Now Reading
Ion Țiriac, gata să investească 30 de milioane de euro în sportul românesc. Propunerea miliardarului pentru Guvern

Ion Țiriac, gata să investească 30 de milioane de euro în sportul românesc. Propunerea miliardarului pentru Guvern

Ion Tiriac

Ion Țiriac (81 de ani) vrea să ofere 30 de milioane de euro pentru investiții în infrastructura sportivă din România. Miliardarul este dispus să facă acest lucru, cu o singură condiție: și statul român să se implice financiar cu aceeași sumă.

Mai exact, Ion Țiriac vrea să investească banii într-un nou stadion pentru clubul de fotbal Dinamo și pentru o nouă sală polivalentă în București.

„Spune-i dumneata Guvernului dumitale că mâine dimineață eu le pun 30 de milioane de euro pe masă și cinci hectare atât pentru un stadion Dinamo modernizat, cât și pentru o sală modernizată. Să vină ei cu 30 de milioane de euro, nu mai mult! Cu 60 de milioane, fac o sală polivalentă de 18-20.000 de locuri, dar o fac exact cum vreau eu!”, a declarat Ion Țiriac pentru GSP.ro.

Ion Țiriac: „Eu sunt extraordinar de inteligent când sunt prost”

Infrastructura din Statele Unite ale Americii reprezintă un model pentru omul de afaceri, care se plânge de lipsa de deschidere a Guvernului României.

„Eu sunt extraordinar de inteligent când sunt prost. Când sunt prost, nu fac altceva decât să mă duc în Statele Unite, unde sunt vreo 500 de săli, și aleg: ‘Nu, nu, nu, nu, p-asta o vreau!’. Nu există o capitală europeană care să n-aibă un lăcaș polivalent pentru expoziții, pentru sport. Dar cu cine să vorbești, că n-ai cu cine vorbi!”, a mai declarat omul de afaceri pentru sursa citată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top