Now Reading
Ion Țiriac a picat din nou în ispită. Și-a cumpărat un monstru produs în doar 500 de exemplare [GALERIE FOTO]

Ion Țiriac a picat din nou în ispită. Și-a cumpărat un monstru produs în doar 500 de exemplare [GALERIE FOTO]

Ion Tiriac

Pasiunea lui Ion Țiriac pentru mașini este extrem de cunoscută. Omul de afaceri nu-și poate pune hobby-ul pe „time out”, motiv pentru care, de curând, și-a făcut apariția în Otopeni cu un adevărat mastodont. 

Un monstru cu patru roți a condus zilele trecute Ion Țiriac la Otopeni, unde s-a deplasat pentru o acțiune la patinoarul „Telekom”. Mai precis, omul de afaceri a însoțit-o pe Nadia Comăneci la Academia „GymNadia”, găzduită în aceeași clădire.

Ion Țiriac, apariție spectaculoasă cu un mastodont american

Apariția lui Ion Țiriac a fost de-a dreptul impresionantă. Miliardarul a sosit la volanul unui Shelby F-150, o camionetă creată în doar 500 de exemplare de producătorul american. Shelby F-150 este fabricat în 2018, atinge 100 km/h în 4,5 secunde și poate dezvolta 755 de cai-putere, cu un motor V8 de 5 litri standard.

Prețul de start al unui exemplar Shelby F-150 este de 100.000 de dolari, iar producătorul american pregătește lansarea unei noi versiuni: Shelby F-150 Super Snake Sport. Noul model va fi produs în doar 250 de exemplare. Va avea doar două uși, iar motorul va putea ajunge la 770 cai-putere.

Foto: GSP.ro

Nadia Comăneci, plimbată cu Maybach

Pe parcursul zielelor în care a stat în România, Nadiei Comăneci i-a fost pusă la dispoziție de către Ion Țiriac o mașină cu șofer. Mai precis, este vorba despre luxoasa limuzină Mercedes-Maybach S600, versiunea exclusivistă a lui S-Class.

Autoturismul are un motor V12 de 6 litri, care dezvoltă 530 de cai-putere și poate ajunge la circa 200.000 de euro.

Ion Țiriac, obsedat de mașini

Ion Țiriac deține sute de mașini în colecția de la Otopeni. Este foarte mândru de ea și totodată, a mărturisit că este o adevărată adicție.

„Într-o zi, s-a vândut un Ferrari cu 1,2 milioane de euro şi, a doua zi, acelaşi model s-a dat cu 2,3 milioane. Spuneţi-mi voi dacă întelegeţi ceva, că eu nu înțeleg. Maşinile mele valorează suma pe care aş putea să o iau la o licitaţie pe ele. Am zis că nu mai particip la licitaţii, dar sunt ca o boală”, a declarat Ion Țiric în urmă cu câțiva ani.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top