Now Reading
Ion Cristoiu: „Aș fi imbecil în politică”

Ion Cristoiu: „Aș fi imbecil în politică”

Ion Cristoiu

Ion Cristoiu nu are de gând să intre în politică. Jurnalistul român refuză categoric această variantă și a oferit explicații în acest sens.

Ion Cristoiu este unul dintre cei aspri contestatari ai liderilor politici români, din 1990 până în prezent. Jurnalistul ar fi putut proceda precum o parte a foștilor colegi de breaslă, care au lăsat cariera în mass-media pentru a intra în politică. În schimb, editorialistul de la Evenimentul Zilei spune că nu i s-ar potrivi o astfel de carieră.

Ion Cristoiu: „Poltica românească e alcătuită din partide-găști”

În vârstă de 71 de ani, jurnalistul crede că nu are calitățile necesare pentru a avea succes în politica românească, care impune anumite „standarde”.

„Ar fi o prostie, pentru că aș fi imbecil în politică. Nu mă pricep la domeniul ăsta. În politica românească n-aș intra în veci, să-i duc oala de noapte lui Orban! Politica românească e alcătuită din partide-găști, asta e marea problemă. Dacă vreți să vă duceți la o organizație de sector, nu vă primește nimeni”, a declarat Ion Cristoiu luni seara, la TVR.

Rareș Bogdan (PNL), Carmen Avram (PSD), Gabriela Firea (PSD), Robert Turcescu (PMP), Adriana Săftoiu (PNL) se numără printre cei care au lăsat presa pentru politică.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top