Now Reading
Iohannis și Dăncilă, umiliți de către Paleologu: „Este absolut rușinos pentru țara asta”

Iohannis și Dăncilă, umiliți de către Paleologu: „Este absolut rușinos pentru țara asta”

Theodor Paleologu, candidat la alegerile prezidențiale din 2019

Alegeri prezidențiale 2019: Theodor Paleologu și-a făcut un obicei în a tachina contracandidații săi la prezindențiale. Candidatul din partea PMP i-a luat până acum la rând de adversarii săi, iar ultimele sale ironii i-au avut drept țintă pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu este de departe cel mai carismatic candidat la alegerile prezidențiale. În cadrul unei vizite la Focșani, unde s-a întâlnit cu electoratul, candidatul susținut de Partidul Mișcarea Populară i-a umilit „la pachet” pe președintele în funcție și premierul demis.

„Mi se pare ruşinos, absolut ruşinos pentru ţara asta să aibă, Doamne fereşte, de ales între Iohannis şi Dăncilă. Mi se pare că este simbolul unui faliment moral al întregii naţiuni. În 2014 am votat Iohannis ca să nu fie un plagiator preşedinte. (…) Acuma să votăm din nou Iohannis ca să nu fie preşedinte creatura lui Dragnea? Ar fi absolut ruşinos, cu atât mai mult cu cât bilanţul domnului Iohannis este extrem de sărac. România lucrului bine făcut s-a dovedit una dintre cele mai mari gogoriţe electorale spuse vreodată. N-a făcut nimic, da’ bine!”, a declarat Theodor Paleologu, potrivit Agerpres.

Paleologu îi aseamănă pe Iohannis și Dăncilă

Theodor Paleologu a găsit și o asemănare între Iohannis și Dăncilă. Cei doi contracandidați „cuvântă doar după texte scrise de alții”.

„Avem preşedinte care nu învaţă nimic, care a fost profesor, dar nu vorbeşte decât după fiţuici, nimic din capul lui, doar discursuri scrise de alţii, plicticoase. Avem, de asemenea, un prim-ministru candidat la preşedinţie care nu e prea cuvântătoare nici dânsa. Eu cred că dacă citim cu atenţie Constituţia, vedem că în conformitate cu fişa postului, preşedintele trebuie să fie un animal cuvântător. Ori noi suntem acum, cu cei doi, în lumea celor care nu cuvântă, sau nu cuvântă autonom. Nu cuvântă decât după fiţuici, după texte scrise de alţii”, a susţinut Paleologu.

Barna, fără șanse în opinia lui Paleologu

În ceea ce-l privește pe Dan Barna, Paleologu spune că prezidențiabilul USR PLUS va lua jumătate din procentele partidelor.

„USR e mai degrabă o stare de spirit, de revoltă faţă de clasa politică, faţă de nedreptate, faţă de corupţie, şi aşa mai departe. Dar revolta nu este suficientă pentru a avea un program de guvernare şi mai cu seamă e nevoie de o busolă ideologică. (…) Poţi avea un vot pe partid, cum s-a întâmplat la europarlamentare, un rezultat excelent, pentru care i-am felicitat, dar când e vorba de desemnarea unui candidat la Preşedinţie e mai complicat (…) În momentul de faţă el este la jumătate din scorul Alianţei USR-PLUS. Şi încă mai avem două săptămâni şi jumătate de campanie. Va continua să scadă”, e de părere Paleologu.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top