Now Reading
Interzis la prima întâlnire. 10 întrebări pentru care femeia ți-ar putea da o palmă

Interzis la prima întâlnire. 10 întrebări pentru care femeia ți-ar putea da o palmă

Cu toții așteptăm perioada în care să ne reîntâlnim vechile cunoștințe sau, de ce nu, să întâlnim oameni noi?! S-a mai spus, dar prima impresie într-adevăr contează. Am stat de vorbă cu câteva femei și am aflat 10 întrebări pe care NU le-ar plăcea să le primească la prima întâlnire.

Prima întâlnire nu ar trebui să fie sub forma unui interviu la sfârșitul căruia să analizezi dacă o iei de nevastă sau nu. Nu e obligatoriu ca întâlnirea să se termine prin logodnă, sex, relație sau cine știe ce altceva. Poate rezulta chiar și o amiciție, prietenia e stâlpul pe care se pot forma relații solide.

Suntem cu toții diferiți, din fericire… Gândim și acționăm diferit, e indicat să ne mai dam niște hinturi pentru înțelegerea reciprocă. Iată întrebările cu care o poți da în bară la prima întâlnire (în loc să dai un gol).

10. Cu câți tipi mai vorbești in afară de mine?

Sau să bați apropouri despre asta… S-ar putea să-ți spună și ce zodie sunt ceilalți și să constați că nu sunteți compatibili. De parcă ar fi compatibilitate cu concurența. Poate nu mai vorbește cu nimeni. Sau vorbește cu 5 și a făcut „ala-bala-portocala” pentru a alege cu care să iasă. Sau cu 10, pentru că oamenii fac lucruri care nu le definesc caracterul, dar care au impresia că le alungă singurătatea. Nu mulți sunt oamenii împăcați cu singurătatea, suntem ființe sociale până la urmă. Sau chiar și-a dorit să te cunoască pe tine, pentru că te vede simpatic, interesant și dacă privești, vezi că i se citește curiozitatea în privire. Arăta-i ca ești simpatic foc. Că timpul pe care a ales să îl petreacă cu tine e de calitate.

9. Când ai făcut sex ultima oară?

De ce? Voiai să vii și tu? Dacă vrei să știi când i-a fost atinsă floarea ultima oară, ai grijă să nu-ți atingă ea vreuna.

8. Și, de ce te-ai despărțit de fostul?

Cum ar fi să-ți spună că nu s-au despărțit? Foștii nu sunt un subiect de abordat, mai ales din prima. Nu la fostul vrem să ajungem. Dacă ar fi fost ceva minunat, nu ar fi la prima întâlnire cu altcineva. Să nu răscolim trecutul, nu pentru ca ar avea răni deschise, căci nu e indicat să te arunci in brațele cuiva cât timp ai răni din fosta relație, însă ar trebui să fie o atmosfera normală, plăcută, nu cu depănat amintiri neplăcute.

7. Ce vicii ai?

Fumezi, bei, te droghezi, mai mergi pe la păcănele? Viciile unui om sunt, de obicei, observabile și poate fiecare a încercat o dată, de două ori. Dacă bei un pahar de vin la 3 zile, nu ești alcoolică. Viciile sunt important de știut, dar și un subiect care poate fi foarte delicat și nu vrei să îți povestească la prima întâlnire traumele de la 16 ani care au făcut-o să bea. Și da, societatea mai degrabă condamnă viciile femeilor, deși pot fi aceleași cu ale bărbaților, însă nu sunt cool, indiferent de cine le practică. Nu te concentra pe lucrurile negative la prima întâlnire!

6. Câți bani câștigi pe lună?

Pregătești bugetul familiei sau vrei să știi câți bani alocă pentru haine și make-up? Nu e momentul.

5. Plătesc eu?

Aici depinde și de context. Există cazuri cu femei de pe Tinder care urmăreau să obțină o cină gratis și cazuri cu bărbați care și-au amintit că n-au bani la ei. Da, oamenii sunt surprinzători. Dar dacă tu i-ai lansat invitația, ar fi frumos să plătești. Poate e din partea ei data viitoare sau împărțiți nota.

4. Mâine ne vedem, nu?

E posibil să vrei a doua întâlnire, dar nu grăbi lucrurile și nu pune presiune. A treia zi vrei să-l cunoști pe ta-su? Las-o pe femeie să asimileze prima întâlnire, dă-i timp să se gândească la tine, să povestească prietenelor, să te viseze cu ochii deschiși. Cu toții vrem certitudini, confirmări, dar dacă nu vă vedeți a doua zi, nu înseamnă că nu există interes. Dacă i te arunci pe tavă, s-ar putea să te scoți singur din joc de fapt.

3. Vii cu mine acasă după?

Aici se încadrează și „mergem la mine la un film?” sau alte pretexte. Chiar dacă ai dat-o pe femeie peste cap din prima și vrea să vină la tine, întrebarea asta taie elanul, e stânjenitoare. Da, contează cum spui lucrurile. Spune-i în spirit glumeț „îmi placi sau îmi ești atât de dragă că te-aș lua acasă, dar dacă consideri că e prea mult, o să avem noi timp și pentru asta.” Arată că nu ești insistent și nu o pune nici pe ea într-o ipostază dubioasă, în cazul în care simți că mori dacă nu știi ca ți-ai încercat-o.

2. Cum te cheamă?

Serios? Ai avut o zi încărcată, n-ai dormit bine, ți-ai aruncat din greșeală portofelul în gunoi, te-a prins controlorul fără călătorie, te-a nimerit un porumbel în cap etc. Nu există scuze. Da, sunt oameni care au probleme cu numele. Aruncă o privire rapidă pe Facebook-ul ei și asigură-te că știi cum o cheamă înainte să o vezi. Decât să îi spui „păpușe”, întreab-o dacă mai are vreun alt prenume, încât să afli subtil numele zeiței misterioase, fără să te blesteme că i-ai uitat numele sau nu l-ai știut vreodată.

1. Câți parteneri ai avut până acum?

Nu trebuie să știi pontajul, nici ea pe al tau. Chiar dacă au fost 2 sau 100. Emitem judecăți fie că vrem sau nu. Dacă au fost 2, nu are experiență, dacă au fost 100, are prea multă experiență. E una dintre cele mai intime întrebări, o poți considera interzisă. Nu e degeaba pe primul loc. Relevant e să cunoști oameni încât să știi exact ce îți place, la ce să te oprești. Sunt oameni care se opresc la primul partener și care se opresc la al 13-lea, cine știe, poate o fi cu noroc. Dacă nu e cu noroc, există o bere cu același nume.

Bonus

Are balta pește, și bărbați, și femei, dar exemplarul din fața ta poate fi chiar omul potrivit. Nu îți lăsa curiozitatea să conducă fără bun simț discuția și să stânjenească. Dacă vrei să o cunoști, îți vei face timp pentru asta. La început află ce pasiuni are, ce îi încântă sufletul, fă-o să vorbească despre subiecte care îi sunt dragi. Se va simți bine, va ține minte prima întâlnire, o va vrea probabil și pe a doua. Nu îi invada intimitatea. Poate nu va memora tot ce ați discutat, însă va reține cum s-a simțit și dacă ai știut sau nu cum o cheamă, că „pisi” le cheamă pe toate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top