Now Reading
Interes din Premier League pentru Dennis Man. Impresarul fotbalistului a confirmat

Interes din Premier League pentru Dennis Man. Impresarul fotbalistului a confirmat

Dennis Man

Dennis Man și Florinel Coman sunt principalele produse de export ale lui Gigi Becali. Pentru primul, un club din Anglia a început discuțiile cu impresarul Anamaria Prodan.

Pe lista echipelor interesate de Dennis Man (21 de ani) a intrat Sheffield United, ocupanta locului 7 în Premier League.

„Nu există o ofertă scrisă, dar sunt discuții. Am primit acceptul domnului Becali să negociem, să discutăm despre transfer. Îl știe toată lumea pe patronul Stelei. El cere și noi încercăm că obținem cât mai mult. În acest moment sunt doar discuții, dar să nu uităm că suntem în plină pandemie de coronavirus.

Dennis e singurul jucător care a avut oferte clare, dar Gigi n-a vrut să-l vândă. Şi Gigi nici nu o să-l vândă vreodată pe câteva milioane de euro. Acum e criză şi vrea să transfere pe sume foarte mari, iar criza asta nu-l va schimba cu nimic pe patronul Stelei”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

AS Roma, Zenit, Fenerbahce, Sevilla, Feynoord și Atalanta sunt cluburile care s-au mai interesat până acum de jucătorul format de UTA.

Sheffield, parcurs onorabil în Premier League

Sheffield United este nou-promovată în Premier League și trage tare la cupele europene. Are 43 de puncte, la egalitate cu Wolves și la două de Manchester United, ocupanta locului 5. Din spate vin amenințător Tottenham, cu 41 de puncte și Arsenal, cu 40 de puncte.

Închizătorul Sander Berge, căpitanul Billy Sharp și atacanții Lyss Mousset, respectiv Oliver McBurnie sunt starurile celor de la Sheffield.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top