Now Reading
Cezar Ionașcu: „Democrația e o minciună” [EXCLUSIV]

Cezar Ionașcu: „Democrația e o minciună” [EXCLUSIV]

Cezar Ionașcu

Glumele despre pandemia de coronavirus au început să se stingă în social media, iar prim-planul l-au luat opiniile pertinente și conținutul cu caracter informativ. Așadar, caterincă mai puțină, pe măsură ce problemele avansează.

Printre cei care au comentat pe marginea efectelor pandemiei de coronavirus în România se numără Cezar Ionașcu.

Cezar Ionașcu: „Democrația e o minciună”

În opinia lui Cezar Ionașcu, democrația, în modul în care se prezintă astăzi, este doar un sistem perimat.

„Nu mă iau de sistem, pentru că e atât de bine pus la punct, încât ne poate nenoroci pe toți, numai dacă gândim să-i facem ceva. Diferența dintre părerea mea, emisă la liber și părerea lor (n.r. – a politicienilor) este că oricum părerea lor contează, deși e proastă. De ce? Pentru că e apărată de un glonț pe țeavă, deci este păzită militar. Ei invocă ‘legea’. Oricât de bună ar fi părerea mea sau a ta, părerea lor este apărată militar.

Soluția este la noi, tinerii, care nu mai vrem cu ei. Am pus un hashtag lângă #sîeu al lui Mandachi, #fărăei. E a treia și a patra generație la butoane, de la Gheorghiu Dej, Ana Pauker și Chivu Stoica.

Votul e o minciună. Democrația e o minciună. Democrația a fost inventată ca să sponsorizeze războaiele. Războaiele nu mai sunt, iar democrația trebuie să dispară. Trebuie să vină o democrație mult îmbunătățită. Votul, președintele, Trump, Putin sunt niște minciuni”, a declarat Cezar Ionașcu pentru MrNews.ro.

Cine este Cezar Ionașcu

Cezar Ionașcu este consilier de imagine și autor de cursuri de masculinitate.

În calitate de consilier de imagine, are în portofoliu peste 1000 de bărbați care au apelat la serviciile sale. Cariera de trainer și-a început-o prin livrarea cursuri de stil și ținută masculină, iar mai apoi, și-a extins gama de servicii la audit vestimentar.

Cezar Ionașcu este autor de cursuri de atitudine în business, iar începând cu anul 2009, a oferit audienței singurul compendiu de vestimentație și atitudine masculină la nivel local, „Domni de România”.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top