Now Reading
Încă un record atins de Cristiano Ronaldo! Portughezul a devenit primul fotbalist miliardar din istorie

Încă un record atins de Cristiano Ronaldo! Portughezul a devenit primul fotbalist miliardar din istorie

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a devenit primul fotbalist din istorie miliardar în dolari. Numai în ultimul an, starul portughez a încasat 105 milioane de dolari. 

„Cristiano Ronaldo a câştigat 105 milioane de dolari în ultimul an, ocupând astfel locul patru în 2020 Forbes Celebrity 100, cu un loc peste rivalul său Lionel Messi, ceea ce l-a făcut primul jucător de fotbal din istorie care câştigă de-a lungul carierei un miliard de dolari”, informează Forbes.com, citat de News.ro.

Cristiano Ronaldo este al treilea sportiv din lume care ajunge la o avere de peste un miliard de dolari în timpul carierei. Jucătorul de golf Tiger Woods a fost primul, în anul 2009, iar Floyd „Money” Mayweather a reușit acest lucru în anul 2017.

Lionel Messi, care a debutat la profesioniști 3 ani mai târziu după CR7, a câștigat până acum 605 milioane de dolari doar din fotbal, la care se mai adaugă și contractele de publicitate.

Cristiano Ronaldo, cel mai popular fotbalist pe Instagram

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist de pe planetă. Atacantul portughez încasează 31 de milioane de euro pe sezon la campioana Italiei, la care se mai adaugă 20 de milioane de dolari din contractul cu Nike, plus 45 de milioane de dolari din alte contracte de publicitate.

Cristiano Ronaldo este lider în social media, din punct de vedere a numărului de urmăritori. Este cel mai popular sportiv de pe planetă, cu 222 de milioane de followers pe Instagram. În ianuarie a reușit să atingă cifra de 200 de milioane de urmăritori.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top