Now Reading
Impresioneaz-o de Dragobete! Sugestii de cadouri pentru femeia iubită (P)

Impresioneaz-o de Dragobete! Sugestii de cadouri pentru femeia iubită (P)

Impresioneaz-o de Dragobete! / Foto: Unsplash

A trecut Valentine’s Day, o sărbătoare celebrată cu surle și trâmbițe până în urmă cu câțiva ani. Popularitatea sărbătorii americane a mai scăzut, iar Dragobetele a început să recâștige teren.

„Dar noi ne iubim în fiecare zi” nu este o scuză ca să nu o impresionezi, prietene! Unei femei îi arăți grija, simpatia, dragostea prin vorbe și mai ales prin fapte. Și aici vorbim inclusiv despre atenții materiale. Pe 24 februarie se serbează „Ziua Românească a Îndrăgostiților”. Nu te face că uiți și nu te îndrăzni să de duci la ea cu mâna în buzunar! Fă-o să se simtă specială, iubită, fă-o să zâmbească prin faptul că te-ai gândit la nevoile ei! Dacă ai omis ziua de 14, cu atât mai mult!

De data asta, uită de flori și fii ingenios! Arată-i că poți mai mult decât un buchet de flori obosit, același buchet de trandafiri roșii… Din acest motiv, iată o listă de cadouri pe care i le-ai putea oferi femeii iubite.

Rochie „bad girl”

Dovedește-i că ești un tip smart. Tricouri, pulovere, cămăși au toate femeile. Dacă iubita ta este mai îndrăzneață și pasionată de modă, fii pe aceeași lugime de undă cu ea.

Cumpără de AICI

Căști cozy

Fă-o să scape de cabluri! Dacă este o fire activă, care obișnuiește să facă mișcare, îți va fi și mai recunoscătoare.

Cumpără de AICI

Senzații plăcute la atingere

Aici vorbim despre produse de îngrijire a pielii. Femeia ta se ocupă de asta mai mult decât crezi, pentru ca în momentul în care o atingi, să fie perfect fină și parfumată. Alege un produs de calitate!

Cumpără de AICI

Cutie hazlie de bijuterii

Un cadou hazliu și foarte util pentru femei este o cutie de bijuterii în formă de canapea. O să-i placă, fii sigur de asta.

Cumpără de AICI

Ochelari cat eyes

Nicio pereche de ochelari nu prinde o femeie mai bine decât cei cu ochi de pisică. Mai mult, primăvara a venit de prin ianuarie, așa că trebuie să acționezi.

Cumpără de AICI

Fard cu extract de trandafiri

Fard pentru pleoape: cu așa ceva n-ai cum să dai vreodată greș.

Cumpără de AICI

Difuzor de aromaterapie

Ideal pentru călătorii și birou, cu conexiune la USB.

Cumpără de AICI

Bijuterii din sticlă de Murano

Peste tot, aur și argint. Fii îndrăzneț și surprinde-o cu o brățară, un lanț sau o pereche din cercei confecționați din sticlă de Murano.

Cumpără de AICI

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top