Now Reading
Imaginile sexy cu Meghan Markle pe care Regina Elisabeta le vrea uitate (GALERIE FOTO)

Imaginile sexy cu Meghan Markle pe care Regina Elisabeta le vrea uitate (GALERIE FOTO)

Meghan Markle (39 de ani), soția Prințului Harry, a stârnit noi controverse. Presa din întreaga lume s-a aprins instant, după ce Markle a dezvăluit într-un interviu pentru Oprah Winfrey faptul că Familia Regală s-ar fi împotrivit relației dintre cei doi îndrăgostiți din cauza culorii măslinii a pielii actriței, lucru care ar fi influențat într-un mod „negativ” aspectul fizic al copilului.

Familia Regală a fost acuzată de rasism în mass-media, în special în presa de cancan, iar Meghan Markle a devenit o persoană publică și mai cunoscută în rândul publicului larg. Până acum era de notorietate faptul că Familia Regală, în frunte cu Regina Elisabeta nu o are prea tare la inimă pe Meghan, comparată mereu cu soția Prințului William, Kate Middleton.

Activitatea profesională prestată de către Meghan, înainte de a se cupla cu Prințul Harry a fost principalul impediment de integrare al actriței, în familie. În cele din urmă, Meghan și Harry au decis să meargă pe cont propriu, însă declarațiile făcute pentru Oprah au stârnit valuri de admirație, dar și de antipatie.

 

Meghan Markle, mereu comparată cu Kate Middleton

Kate Middleton, alături de Meghan Markle / TheNews.com

De-a lungul timpului, Meghan Markle a jucat în seriale precum Suits, CSI Miami și în filme precum Horrible Bosses și Dysfunctional Friends. Prin natura profesiei, actrița a interpretat diverse roluri care în opinia Familiei Regale, nu s-ar fi potrivit cu statutul de „prințesă”.

Meghan a avut diverse apariții controversate, inclusiv sexy. Dacă percepția suveranilor față de Kate și Meghan este diferită, din perspectiva trecutului profesional, dintr-un alt punct de vedere credem că sunt de acord cu toții: ambele femei sunt superbe, cu trăsături naturale, delicate.

Și pentru a exemplifica, iată o galerie foto cu Meghan Markle care conține imagini pe care Regina Elisabeta nu suportă să le vadă. 🙂

 

Imaginile provocatoare cu Meghan Markle (GALERIE FOTO)

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top