Now Reading
Imagini rare cu Sofia Vergara. Cum arăta actrița la 20 de ani [VIDEO]

Imagini rare cu Sofia Vergara. Cum arăta actrița la 20 de ani [VIDEO]

Sofia Vergara este una dintre cele mai frumoase femei din lume și la 47 de ani. Cunoscută pe întreg mapamondul drept „viagra naturală pentru toți bărbații”, actrița a distribuit zilele acestea un video din perioada anilor ’90, în care prezenta o emisiune de turism. 

La începutul carierei în televiziune, Sofia Vergara a prezentat o emisiune de turism la postul TV Univision, pe vremea când actrița avea puțin peste 20 de ani. Imaginile din cadrul emisiunii „Fuera De Serie”, pentru care a lucrat în perioada 1995-1998, au fost distribuite de vedetă, foarte dezinvoltă și la acea vreme.

Sofia Vergara (dreapta), alături de nepoata sa, Claudia Vergara (stânga), 27 de ani

Sofia Vergara a fost descoperită pe plajă de un fotograf, la vârsta de 17 ani. Ulterior, a devenit imaginea Pepsi în America Latină. A urmat apoi colaborarea cu „Fuera De Serie”, care a reprezentat o puternică rampă de lansare în industria de entertainment. Cea mai mare notorietate și câștiguri i le-a adus serialul american „Modern Family”.

Sofia Vergara, complexată de aspectul fizic în adolescență

Din punct de vedere fizic, Sofia Vergara este mixul perfect: chip frumos, trup cu forme, bine proporționat, înaltă (1.70 m). În adolescență însă, Sofia Vergara a fost complexată de aspectul său fizic. Era foarte slabă, motiv pentru care era nevoită să poarte câte două perechi de pantaloni.

Sofia Vergara în anii ’90 [VIDEO]

 

View this post on Instagram

 

#tb Fuera de Serie!!! Con @fioreoficial ❤️❤️❤️ The 90’s???

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top