Now Reading
Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura de pe prima pagină a tabloidelor: ” Era o creolă superbă”

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura de pe prima pagină a tabloidelor: ” Era o creolă superbă”

Ilie Dumitrescu, analist Digi Sport

Ilie Dumitrescu (50 de ani) este unul dintre cei mai mari cuceritori din fotbalul românesc, care a reușit să înscrie cu brio inclusiv pe meleaguri străine. Presa din Anglia l-a mediatizat în anii ’90 pentru una dintre escapadele sale, despre care a vorbit deschis abia de curând, după 25 de ani.

Pe vremea când evolua la Tottenham, în Anglia, presa tabloidă l-a surprins pe fostul atacant al Stelei în compania unei domnișoare, despre care s-a speculat că ar fi avut o aventură. În emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la Gazetă, fostul internațional a recunoscut că a fost vorba despre o escapadă, cu o femeie măritată, soția unui polițist englez. Fostul fotbalist nu a putut să refuze partida, din moment ce a fost vorba despre „o creolă superbă”.

„N-a fost nimic inventat, pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă, chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Ilie Dumitrescu, contactat de soțul femeii infidele

După ce a apărut articolul în ziar, Ilie Dumitrescu a fost contactat de soțul femeii, care i-a cerut să înceteze. În acel moment , internaționalul român a făcut pasul înapoi.

„Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: ‘Am o familie și te rog să încetezi’. Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit reprezentantul Generației de Aur.

  • Steaua București, FC Olt, Tottenham, West Ham United, Sevilla, CF America (Mexic) și CF Atlante (Mexic) sunt echipele la care a evoluat în cariera sa Ilie Dumitrescu;
  • 62 de selecții și 20 de goluri a bifat Ilie Dumitrescu în tricoul echipei naționale a României.
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top