Now Reading
Ianis Hagi, urmărit de doi giganți din Premier League. Giovanni Becali a făcut dezvăluirea

Ianis Hagi, urmărit de doi giganți din Premier League. Giovanni Becali a făcut dezvăluirea

Ianis Hagi ar putea fi protagonistul unui transfer uriaș în 2020. Jucătorul împrumutat la Glasgow Rangers este monitorizat de două forțe din Premier League. 

Manchester City și Tottenham Hotspur s-au interesat deja de Ianis Hagi. Giovanni Becali este cel care a oferit informații de culise cu privire la o posibilă mutare a jucătorului în vârstă de 21 de ani.

„Am fost întrebat personal despre Ianis Hagi de Jose Mourinho şi de Txiki Begiristain (n.r. – directorul sportiv al celor de la Manchester City). Voiau să afle detalii despre şi cum se descurcă. Sunt foarte mulţi antrenori de top din Europa care se interesează de el şi care ştiu deja ce calităţi are”, a declarat Giovanni Becali pentru Sky Sports.

Ianis Hagi, star la Glasgow Rangers

În prezent, Ianis Hagi se afă sub comanda lui Steven Gerrard, la Glasgow Rangers. Mijlocașul ofensiv a venit sub formă de împrumut de la Genk, iar scoțienii pot opta pentru transferul definitiv, în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

„Cred că Ianis este pe mâini bune la Rangers şi cred că scoţienii îl vor achiziţiona, pentru că este jucătorul de care au nevoie, cu creativitate şi tehnică. Părerea mea este că Ianis va creşte la Rangers, va juca din ce în ce mai bine” a mai declarat impresarul pentru sursa citată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top