Now Reading
Ianis Hagi, elogiat în presa din Marea Britanie. Atuurile identificate de britanici

Ianis Hagi, elogiat în presa din Marea Britanie. Atuurile identificate de britanici

Ianis Hagi

Ianis Hagi impresionează în Scoția, la Glasgow Rangers. Evoluțiile românului sunt urmărite îndeaproape de britanici, care i-au dedicat un articol jucătorului pregătit de către Steven Gerrard.

The Sportsman a pulblicat un articol elogios la adresa lui Ianis Hagi, în urma evoluțiilor fenomenale din ultimele săptămâni.

„Tânărul Hagi începe să calce pe urmele tatălui său, la Glasgow Rangers”, au titrat britanicii.

Atuurile lui Ianis Hagi, remarcate de britanici

Ianis Hagi i-a fascinat prin calitățile sale tehnice, viziune și viteză.

„Jucătorul în vârstă de 21 de ani a avut un impact instant pe Ibrox, sub comanda lui Steven Gerrard. Progresul său este grozav pentru giganții scoțieni.

Nu doar numele de pe spatele tricoului îl face să calce pe urmele tatălui. Capacitatea sa de a dribla, pasa, faptul că lovește mingea cu ambele picioare și calitățile de play-maker sunt doar o parte din elementele-cheie din jocul său. Golurile marcate pentru Rangers au demonstrat că este rapid, agil și cu o viziune grozavă, dar și cu un ochi pentru poartă”, a notat sursa citată.

  • Ianis Hagi a înscris 3 goluri și a oferit două pase decisive în toate competițiile pentru Glasgow Rangers. Pentru a-l cumpăra definitiv, scoțienii trebuie să achite 5 milioane de euro celor de la Genk în vară.
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top