Now Reading
Ianis Hagi, aproape de transferul carierei. O forță din Serie A are banii puși deoparte

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei. O forță din Serie A are banii puși deoparte

Ianis Hagi

Ianis Hagi (21 de ani) ar putea reveni la Genk în vară, potrivit presei din Italia, moment oportun pentru o forță din Serie A. 

Deși lucrurile păreau clare în urmă cu câteva săptămâni, cu privire la soarta lui Ianis Hagi, presa din Italia anunță că scoțienii nu vor plăti clauza de cumpărare a fotbalistului român. Steven Gerrard a decis ca după expirarea perioadei de împrumut, mijlocașul ofensiv să revină în Belgia, informează lalaziosiamonoi.it.

Ianis Hagi, urmărit de Lazio Roma

Un pas înapoi poate însemna automat, un pas înainte pentru Ianis Hagi. Potrivit sursei citate, Ianis Hagi se află în vizorul celor de la Lazio Roma, echipă pregătită să achite 5 milioane de euro în vară, pentru transferul definitiv. Astfel, dacă mutarea s-ar realiza, Hagi Jr. ar deveni coleg cu Ștefan Radu, veteran, pe Olimpico. Fundașul român joacă din 2008 la Lazio.

Până acum, Ianis Hagi a evoluat 11 partide la Rangers, a înscris de 3 ori și a oferit două pase decisive. În cariera sa, Ianis Hagi a mai jucat în Serie A, la Fiorentina, însă nu a reușit să confirme.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top