Now Reading
Horațiu Moldovan, secretar de stat și medic cardiolog: „80% dintre bolnavii cu COVID-19 ar fi murit oricum”

Horațiu Moldovan, secretar de stat și medic cardiolog: „80% dintre bolnavii cu COVID-19 ar fi murit oricum”

În ultimele săptămâni, au apărut în spațiul public din ce în ce mai multe semne de întrebare cu privire la numărul real al deceselor provocate de COVID-19. Pe marginea acestui subiect a comentat Horațiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, profesor universitar, respectiv medic specializat în chirurgie cardiovasculară.

Bolnavii de COVID-19 au murit de coronavirus sau cu coronavirus? Răspunsul l-a oferit Horațiu Moldovan, la Antena 3.

„Sunt raportate multe decese la pacienți care mor din alte cauze. Urmărim zilnic raportările. 80% aveau comorbidități. Ar fi murit oricum. În apropierea morții, corupul cedează, imunitatea scade, apar tot felul de probleme. După părerea mea, fără să fim în posesia unor date statistice, sunt foarte mulți pacienți de care nu putem spune că au murit din cauza infecției cu COVID-19″, a declarat Moldovan.

Mai bine de o treime dintre persoanele infectate cu COVID-19 s-au recuperat

827 de persoane infectate cu coronavirus au murit în România, potrivit datelor Institutului Naţional de Sănătătate Publică. Până astăzi, 5 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate aproape 14.000 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (noul coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.269 au fost vindecate.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top