Now Reading
Halle Berry, topless pe internet. Arată perfect la 53 de ani [GALERIE FOTO]

Halle Berry, topless pe internet. Arată perfect la 53 de ani [GALERIE FOTO]

Halle Berry, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Sofia Vergara și Elizabeth Hurtley se numără printre actrițele de la Hollywood care nu-și arată vârsta. Berry, protagonista din „Catwoman”, este foarte activă în social media, unde postează imagini provocatoare.

De curând, Halle Berry și-a încântat fanii de pe Instagram printr-o fotografie topless. De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni a postat o imagine în care apare într-un costum de baie portocaliu. Astfel, actrița a realizat o secvență celebră din filmul James Bond „Die Another Day”. Berry a jucat rolul fetei Bond, Jinx Johnson. Pierce Brosnan a interpretat rolul Agentului 007 în filmul din 2002.

În ciuda trecerii anilor, Halle Berry continuă să-și mențină lookul atletic, perfect natural. Este adepta unui stil de viață activ, iar din punct de vedere sentimental, a decis să ia o pauză. Ea a fost căsătorită cu actorul Olivier Martinez, timp de 2 ani. Relația s-a sfârșit în 2015, după 5 ani. Halle are doi copii în vârstă de 12, respectiv 6 ani și a declarat că nu se mai grăbește să se arunce într-o relație.

Halle Berry [GALERIE FOTO]

Foto: @HalleBerry

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top