Now Reading
Hagi, Marin și Radu, în cădere liberă. Cât au ajuns să valoreze fotbaliștii români

Hagi, Marin și Radu, în cădere liberă. Cât au ajuns să valoreze fotbaliștii români

Echipa națională de fotbal a României

Coronavirusul nu iartă pe nimeni. Ultimele luni nu au fost cele mai bune pentru fotbaliștii români de perspectivă, care au făcut un European fabulos în vara anului trecut. Cota jucătorilor a scăzut puternic, în special a celor care evoluează în străinătate. Ianis Hagi, Răzvan Marin și Ionuț Radu au fost „depunctați” de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Ianis Hagi (Genk/Rangers) a scăzut la 4,5 milioane de euro. După EURO, când a ajuns la Genk, era evaluat la 6 milioane de euro.

Și cota lui Răzvan Marin (Ajax) a scăzut considerabil. De la 13,5 milioane de euro în vară, a ajuns în martie la 10 milioane de euro, iar în prezent, potrivit celei mai recente actualizări Transfermarkt, mijlocașul român este evaluat la 8 milioane de euro.

Și cota lui Ionuț Radu (Inter/Parma) este în cădere liberă. Portarul cotat în vară la 15 milioane de euro a ajuns să fie cotat la 9,5 milioane de euro.

Declin abrupt pentru Florin Andone

George Pușcaș (Reading) a făcut impresie bună în Anglia, însă valoarea sa a scăzut de la 6 milioane de euro, la 4,8 milioane de euro.

Alexandru Mitriță (New York City FC) este un alt stranier a cărui cotă a scăzut foarte mult, de la 6 milioane de euro, la 4,8 milioane de euro.

Florin Andone (Galatasaray), care în 2018, când evolua la Brighton era evaluat la 6 milioane de euro, a ajuns să fie evaluat la 3,2 milioane de euro.

Ciprian Tătărușanu, luat ca rezervă la Lyon a ajuns să coste 1,2 milioane de euro, în condițiile în care la Nantes, unde era piesă de bază și era și mai tânăr ce-i drept, era evaluat la 4 milioane de euro.

Și cotele „perlelor” de la FCSB sunt în declin. Dennis Man a scăzut de la 5,5 milioane de euro la 5 milioane de euro, iar Florinel Coman, de la 6 milioane de euro, la 4,5 milioane de euro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top