Now Reading
Giovanni Becali a fost amenințat cu arma de către Serghei Mizil: „Băăă, ăsta trage oriunde!” (VIDEO)

Giovanni Becali a fost amenințat cu arma de către Serghei Mizil: „Băăă, ăsta trage oriunde!” (VIDEO)

Giovanni Becali și Serghei Mizil sunt două dintre cele mai colorate persoane publice din România. Cunoscuți pentru momentele spumoase oferite în media, pentru conflictele în care au fost implicați de-a lungul timpului și atitudinea nonconformistă, pe cei doi îi leagă o prietenie care s-a legat într-o manieră tipică Giovanni & Serghei.

Serghei Mizil și Giovanni Becali s-au cunoscut în urmă cu zeci de ani, la un restaurant din București. Nu s-au împrietenit până când nu s-au amenințat. Impresarul de fotbaliști a fost cel care a luat inițiativa. L-a avertizat pe Serghei că-i taie tendonul de la picior, pentru că vorbea prea tare. De partea cealaltă, Serghei i-a transmis „Mafiotului” că e gata să-l împuște în cap. Și ca să-i dovedească, a adus pușca din mașină și a început să tragă în tavanul localului.

 

Serghei Mizil, către Giovanni Becali: „Ce zici dacă te împușc în cap?”

 

După demonstrația lui Serghei, cei doi s-au împrietenit. Episodul a fost povestit de Mizil, în podcastul lui Pepe.

„Cu Giovanni m-am cunoscut la Berlin, la restaurant, eram cu marii fotbaliști ai perioadei. Eram tineri, frumoși. Eu într-un cap de masă, el într-un cap de masă. Eu vorbeam, el vorbea. Și el îmi zice: ‘Ce zici dacă-ți tai tendonul pe sub masă?’.

Și-i zic: ‘Băi piticule, cine ești? Ce zici dacă te împușc în cap?’. M-am dus la mașină, aveam un Browning semiautomată. Și mi-a zis: ‘Poți să tragi oriunde?’. Și-am zis ‘da’. El avea boală la Pescăruș, că-l dădeau ăia afară. Trag trei focuri, ‘bam-bam!’, spune ‘băăă, ăsta trage oriunde!’ și am rămas frați”, a povestit Serghei Mizil.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top